Adventskalendern -Lucka 1

2014-11-30 / 15:50:00
 
Första Advent. Tänkte försöka göra en Adventskalender på bloggen i år igen, så det kommer upp en lucka varje advent. Med lite DIY-tips, recept, julklappstips osv.
 
 Juldekorationer
Dekoration är jätte viktigt, speciellt nu, när det inte är någon snö. Små jultomtar, ljusslingor, filtar ja det finns allt möjligt. Jag har just precis plockat bort alla blommor och andra saker som inte hör till julen, och ställt fram alla juldekorationer. ♥
Julklappstips
Behöver jag säga mer, ALLA älskar pyjamasar. Pyjamas är en perfekt julklapp. Att gå runt i pyjamas på julaftonsmorgon, och alla andra mornar för den delen, är så sjukt bekvämt. Det finns ju flera tusen olika varianter och tryck på pyjamasar, de jag tog med så är alla från H&M. 
Recept
Rocky Road världens godaste julgodis. 
Du behöver: 600g choklad, 3 dl salta nötter, 1 dl pistage nötter, 2st dumle godispåsar, 2 nävar marshmallow.
 
Gör så här: Värm chokladen i mikron tills den har smält. Hacka nötterna i bitar. Skär dumle-karamellerna i bitar. Blanda nötterna och karamellerna med chokladen. Blanda i två nävar marshmallows, rör om och bred ut allt på ett bakplåtspapper. Låt det svalan och skär sedan i bitar. 
 
Julmusik
Klart det behövs musik för att få en riktigt ordentlig dos av julinspiration. Här är en lista, utav alla listor som finns med julmusik på Spotify.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback