UMEÅ - DAG 1

2015-07-27 / 14:21:00
Hej!
Första dagen i Umeå!
Efter att vi kört av färjan i Umeå, körde vi direkt till Nydala, där fotbollsfestivalen var i full gång. Det regnade längs vägen mot Nydala men slutade när vi kom dit. Och solen kom fram lite nu som då.
 
Vi tittade på en av Emmas fotbollsmatcher, pratade lite med henne och sedan begav vi oss vidare mot hotellet.  På hotellet checkade vi in, packade upp och sedan begav mamma och jag oss ut på stan. 

 
 

Sedan kom även pappa och Jim ut på stan en vända. Vi hittade dem vid en glasskiosk, tillsammans med ett dussin fåglar. Det måste jag säga, det fanns massor av tama fåglar som gick längs trottoaren och var inte det minsta rädd för människorna.  
 
 
Efter massa butiks springande började vi bli riktigt ordentligt hungriga. Så vi bestämde oss för att äta varsin hamburgare på Frasses. Medan vi åt började det spö regna något så otroligt utanför restaurangen, vattnet rann som floder längs trottoarerna. 

 
Mätta och belåtna gick vi tillbaka till hotellet, efter att regnet hade upphört. Vi bodde på Scandic Plaza, som ligger nästan mitt i Umeå centrum. Vi hade två rum och båda rummen på fjärde våningen, så utsikten var helt okej.  

 
Dessa bilder får avsluta första dagen i Umeå. För vi gjorde inte så mycket mer än duscha, tittade på tv och åt godis. Och sedan gick vi och la oss!

Canon EOS 600D| Canon Zoom Lens EF-S 18-55 mm


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback