GLADA VAPPEN

2016-04-30 / 18:14:00
Jag firade valborg tillsammans med alla mina vänner och min pojkvän, hos Isaks. Först valborg jag firar tillsammans med min vänner faktiskt, så bara det var en upplevelse i sig. Sen var det en väldigt bra kväll också, fint väder och bra sällskap! Natten är ung, och det påminde verkligen om sommaren! Längtar så sjukt mycket till sommaren, valborgsfirandet triggade verkligen igång sommarkänslorna!

ICE CREAM, ICE CREAM

2016-04-30 / 17:45:00
I fredags for jag, William och Isak till Tesses café på glass, eftersom William fick traktorkortet i onsdags. Så det var alltså första helgen han fick ta ut traktorn. Solnedgången var otroligt vacker också, så var bara tvungen att gå ut till vattnet och fota den! Pappa hämtade också hem min vespa i fredags, en Aprilia Sportcity one. Som jag har hunnit köra en hel del med redan! Skoj, skoj!

OREO CHEESECAKE

2016-04-24 / 17:09:14
I fredags provade jag och William oss på att baka Oreo cheesecake. Eftersom jag inte var hemma i tisdags, när han fyllde år, firade vi det med att baka en cheesecake i fredags istället. Den blev faktiskt riktigt god, dock jävligt kraftig! 
Receptet hittade jag häär!

PIZZA WEDNESDAY

2016-04-24 / 16:45:00
Hallå på er! Här har det ekat tomt ett tag. Nästan en hel vecka. Jag har ju bott hos min kusin i Vasa hela veckan, kom hem i fredags, så har inte haft orken att blogga när jag var där. Orsaken till att jag bott i Vasa är för att jag hade praovecka, och jag praoade på Foto Airaksinen. Helt okej praoplats, lite långtråkigt mellan varven men det funkade!
Bilderna här ovan är från onsdagskvällen när jag och Patricia gick ut och åt pizza, på pizzerian Illyrian´s. Efter middagen fortsatte vi promenaden längs vattnet och sedan upp mot torget. Det var första kvällen på hela veckan som solen var framme! 

Ungdomsmusikal & Amarillo

2016-04-23 / 17:34:00
När jag fyllde femton <15.2> fick jag en biljett till ungdomsmusikalen Bränd, av min faster. Och då ingick också middag på en valfri restaurang. Jag valde Amarillo, och i lördags <23.4> var jag och faster på musikalen. Den var helt okej, roligt med lite variation i vardagen. Jag har ju i alla fall sett en musikal i mitt liv nu! Efter musikalen for jag till Williams och sov där över natten. Så en helt lyckad lördag i sig!

PRAO veckan

2016-04-22 / 18:21:00
Lite ovisade bilder från när jag bodde i Vasa under PRAO veckan. Vi var ute och cyklade längs Strandpromenaden, på torsdagskvällen i fin vädret. Och på fredagen fikade vi på Arnold's, på eftermiddagen. Och de resterande bilderna är från de övriga dagarna jag var i Vasa. En helt bra vecka, men ändå rätt skönt att komma hem!
Hänger efter rätt ordentligt med bloggningen så kommer publicera inläggen de datum som de egentligen skulle ha kommit upp, så de kommer i rätt ordning. Perfektionist jah visst!

MY BETTER HALF B-DAY

2016-04-19 / 08:00:00
FOTO: JENNY GRANFORS (JAG) / MODELL: JENNY GRANFORS OCH WILLIAM GRIND
 
Grattis på födelsedagen till min pojkvän som fyller 15 år idag, älskar dig mest! ♥

14/04/16

2016-04-14 / 21:20:00
Halloj på er! Här ovan är en drös med bilder från veckan och förra helgen. En rätt rörig vecka och rörigare blir det!
I helg var det skriftskola och sedan Fridas en sväng på söndagskvällen. Och i veckan har jag varit på möte med Melinda, hämtat kycklingar med William, läst på prov, haft åttans tillval för allra sista gången och har börjat packa lite smått!
För jag åker nämligen till Umeå över helgen, från lördagen till söndagen. Bara en liten spontan weekendtrip till Umeå över en natt. Och på söndagskvällen när jag kommer hem, är det bara för mig att pack upp och om och så åker jag till Vasa och bor hos min kusin en hel vecka. Eftersom hela åttan har PRAO, och min praktik plats är på Airaksinen i Vasa. Är lite smått nervös men det skall väl nog gå bra det också!

Älskade fredaag

2016-04-09 / 16:38:00
Hej hej! Har typ inte bloggat på hela veckan. Så drar det lite snabbt nu vad jag har haft för mig denhär veckan.
I tisdags övningskörde jag för sista gången, och i onsdags körde jag upp tillsammans med Max och Casper. Sedan åt vi lunch på Rolls i Kauhava. Vi klarade det alla tre, så nu har jag både moppe och traktor kortet! Känns skönt att jag nu äntligen är klar med moppeskolan och har fått mitt efterlängtade körkort. 
I går kväll så kom Jenna och Jacob hit på en kaffekopp med mig och William. Vilket var sikkens länge sedan Jenna var hit sist! Sedan for vi ut en sväng, till Grillen och åt, och sedan slutade kvällen med att vi hängde hos Jenna. William och jag for hem vid elva, och somnade sedan nån timme senare. Klockan åtta ringde alarmet imorse pga. skriftskolan. Suck. Men nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen.
Puss på er så hörs vi senare!

Våriga självporträtt

2016-04-04 / 21:14:47
 

 
 
 
Sofias bilder

Vår i luften

2016-04-03 / 20:39:01

night adventures

2016-04-03 / 12:34:00
Helg, åh vad jag älskar helger. Och nu är det bara två månader kvar till sommaren och sommarlovet. Det har redan börjat glida mot ljusare tider och är ljust ända till halv nio vissa kvällar. Lycka!
I går kväll kom jag hem runt halv två efter nattens äventyr, blev en vända till Hellnäs och sedan Oravais. Vaknade 11:40 och åt lunch till frukost, haha! Älskade helg! ♥

BIOPREMIÄR AV THE 5TH WAVE

2016-04-02 / 17:24:00
Hejsan på er! I går kväll, alltså i fredags, for William och jag på biopremiären av "The 5th Wave". Vi hade planerat att gå på den sedan ungefär två månader tillbaka. Eftersom jag fick fyra biobiljetter till julklapp och två av dem använde vi upp när vi var på bio med min familj. Så nu har vi använt upp alla fyra. Och filmen var riktigt bra också så jag skulle verkligen säga att den är värld att ses! Efter bion for vi hem till mig och bara tog det lugnt. Så en rätt skön fredag, bra start på helgen.   

RSS 2.0