VILLAAVSLUTNINGEN 2016

2016-08-30 / 19:30:36
Villaavslutningen <27.08> firades hemma hos mig, tillsammans med William. 
Det har nästan blivit till en tradition att vi alltid är hemma hos mig och lagar mat på villaavslutningen, det har varit så nu tre år i rad. Vilket är jätte mysigt! I år blev det franska med chicken nuggets och bearnaisesås (William och jag tyyp alltid det..haha), men det är så enkelt och gott! Bra kombi! 
Sen senare mot kvällen for vi ut en stund, smällde lite smällare och sedan knäppte vi igång en film innan vi tog natten. Hoppas ni också hade en trevlig villaavslutning!
Puss!
 
 

MODELL FÖR EN DAG

2016-08-25 / 14:03:31
 
 
 
 
 
En liten tillbakablick på studiofotograferingen i september, förra året, Model Lab! Kom att tänka på den idag när jag snabbt bläddrade genom bloggarkivet. Det var en rolig upplevelse att få vara i en riktigt fotostudio och bli fotograferad. Dock är det få bilder på mig själv som jag blev nöjd med, tycker mammas och Emmas bilder blev mycket bättre. Men det var roligt att vara där och pröva på att vara modell för en dag! 
Kram!

JUTHBACKA MARKNAD 2016

2016-08-23 / 20:26:00
 
 
 
Hej på er!
I fredags och lördags ägde Österbottens största skrotmarknad, Juthbacka marknad, rum, i Nykarleby.
Jag och William for dit i fredags, efter skolan. Jag fyndade inget i år, men det var roligt att bara gå runt där och titta på alla möjliga saker som var till salu. Vi träffade också massa bekant folk. Och för en gångs skull var vädret på vår sida och det höll upp, dock hängde det tunga regnmoln över oss hela kvällen!
Vid tio tiden började vi bli rejält hungriga, och promenerade iväg in mot torget för att käka på Victorias pizzeria! Sedan vid halv tolv när det började vara riktigt ordentligt mörkt började vi söka oss hemåt! Somnade på en gång när vi tog natten hos Williams!
Puss!

BACK TO THE ORDINARY

2016-08-16 / 22:52:25
Och så var skolhelvetet igång igen -8B är nu 9B!
Det är bara att gräva fram den sista orken nu och ta sig igenom det sista året i grundskolan!
Vecka 39 och 46 har vi nior prao, och vecka 39 är fortfarande oklar medan vecka 46 är klappad och klar med praoplatsen fixad! Så får se var jag hamnar, har faktiskt ingen aning om vart jag skulle kunna fara och praoa den veckan.
Förutom att vi bytt korridor i skolan och fjolårets nior är borta, har jag inte ännu riktigt fått in i huvudet att jag faktiskt går i nian. Men det kommer väl med tiden, gissar jag! Men nu ska jag nog börja söka mig till sängs så jag orkar stig upp nån gång imorgon också.
Puss på er! 

KONSTENS NATT

2016-08-13 / 15:49:06
 
 
Konstens natt - <11.8> i regnet på Vasa gator.
Efter att jag och William hade ätit klart på Rosso begav vi oss ut i regnet för att se vad kvällen hade att erbjuda.
Vi gick i några butiker och shoppade lite små saker (jag kom bland annat hem med ett par mjukisbyxor, en tröja, mobilskal och en sminkväska), träffade lite folk, köpte lakritsremmar, åt vårrullar och sprang i regnet mellan affärerna.
Det kändes som om det var november istället för augusti när det började skymma och regnet bara fortsatte. Vilket också påminde om att det inte alls är långt kvar tills skolan börjar igen! Annars var kvällen jätte härlig, riktigt mysigt att bara gå i affärerna och titta.
Kram på er!

OUR DAY

2016-08-13 / 14:52:40

 
11.8 -två år och sex månader med William. 
I torsdags var det konstens natt, i Vasa, och min och Williams två och ett halvårs dag. Sjukt att det redan har gått två och ett halvt år!! Känns som en vecka typ, haha!
Så det firade vi med pizza på Rosso. Det var första gången för mig så till en början var jag lite tveksam när jag såg menyn, med William tipsade mig om pizzan Alla Rosso, så vi beställde varsin. Och tur var väl det för den var jävligt god! Den kan jag starkt rekommendera!
Det var riktigt mysigt att bara sitta och äta i lugn och ro och bara prata en massa skit, innan det var dags att bege sig ut i skitvädret igen. 

MAXMODANSEN VOL. 2

2016-08-07 / 18:30:00
Maxmodansin vol. 2 <6.8> - sommarlovets sista dans.
Sommarlovets sista dans är över för i år och det börjar närma sig slutet av sommarlovet.
Att skolan börjar om sju dagar känner jag mest - å-n-g-e-s-t! 
 
Fredagen höll jag till ute på byn som vanligt och på lördagsförmiddagen for jag till Vasa en sväng på lite shopping.
 
Det regnade nästan hela gårdagen, men när vi satte oss på nio bussen mot Maxmo höll det upp, och resten av kvällen också. Fyfan vad mörkt och dimmigt det blev mot nattimmarna, man såg i princip ingenting, men nog hade vi roligt för de! För det var inte kallt, så sommarklädsel funkar nog ännu. Klockan 01:00 gick bussen hem och vid 03:00 tog jag och William natten.
 
Första maxmodansen var nog bättre, men det är väl så det brukar vara med det mesta, första är så bra att den andra har svårt att nå upp till samma nivå. Ser redan framemot nästa sommar och allt som kommer med den. 
Kyss!

sommarens inköp

2016-08-07 / 17:44:00
Blåa jeans, vita byxor, svart långkjol med slits, vit kortärmad tröja med snörning från ginatricot. Shorts och tunn svart jacka från H&M. Croptop och vit axellös långärmad tröja från BikBok. Grå långärmad tröja från Cubus.
 
Underkläder och bikini från Cubus. 
 
Sleek cream contour kit, beauty blender, puder, sminkborste från H&M och body butter från båten.
 
Det har varit lite dåligt med inköpsinlägg här, under hela sommaren, så nu har jag samlat ihop det mesta jag har köpt i sommar, till ett enda inlägg. Några saker är köpta i Umeå och resten borde vara från Vasa. Puss!

TVÅ SMÅ BUSFRÖN

2016-08-02 / 14:24:17
 
 
Här är några bilder på våra små busfrön. Två små kattungar, ungefär tio veckor gamla.
 Det är en honkatt och en hankatt, men vi har inga namn på dem ännu, så tips tas gärna emot.
Hankatten har en svart fläck på ena bakbenet och det är ända skiljetecknet på dem, utseendemässigt. Annars är de super livliga och lekfulla båda två. Sötisarna! ♥ 
 
 

ÅMINNE BEACHPARTY

2016-08-01 / 14:22:00
And at the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling -Åminne <30.7> i ett nötskal. 
I lördags var det Åminne som stod på schemat! Och texten här ovan stämmer så otroligt bra in på lördagskvällen. Efter att ha hoppat och på i skummet i över en timme var det precis så man såg ut, men fyfan va galet roligt det var!
Träffade både känt folk och lärde känna nya människor, satt vid bryggorna i solnedgången, dansade till musiken, vid stranden, med skum upp till knäna under nattimmarna och gick flera varv fram och tillbaka på parkeringen mellan allt folk. Glada men trötta satte vi oss sedan på bussen hem klockan 02:05. Ännu en fantastisk sommarkväll att tänka tillbaka på sen i vintermörkret. Puss på er!