SKULL FACE

2016-10-29 / 17:34:14
 
   
   
 
Inte den bästa sminkningen men man gör så gott man kan. Tror det skulle ha gått hundra gånger bättre om jag skulle ha använt ansiktsfärg istället för ögonskugga. För ögonskuggan var så tunn så det syntes genom den på vissa ställen och så skulle kanterna ha blivit mycket rakare med ansiktsfärg. Nå väl, övning ger erfarenhet. Sminkningen är inspirerade av liknande bilder som jag hittade på pintersest.

When the sky is on fire

2016-10-23 / 17:19:19
En kall torsdagsmorgon för två veckor sedan. Det är så vackert om morgnarna när himmeln ser ut så här men fyfan vad kallt det är då!
Ser inte alls framemot alla dessa minusgraderna som är på kommande. Känner mest att då skulle jag kunna gå i ide och inte stiga upp förrän till våren. 
 

HER LIFE IS HER ART

2016-10-22 / 16:33:00
  
Tre iPhone bilder från i fredags när jag och familjen var till Vasa. Vi spenderade nästan hela dagen på Vasas höstiga gator. Dagen bestod mest av shopping och sedan mat på Rosso.
Inköpen har jag redan visat i det här inlägget. Otroligt nöjd med mina inköp! Hittade nästan allt jag letade efter, vinterjackan har jag dock inte hittat för vet inte riktigt hur jag vill den ska se ut ännu. 
Vid ett tiden begav vi oss till Rosso och jag åt en Alla Rosso, haha det är i princip det ända jag är säker på att jag gillar där, har inte vågat prova något annat ännu.
En mysig fredag var det i alla fall. Passade perfekt nu på höstlovet!

new autumn boots

2016-10-22 / 15:42:32
 
      
-Länk till skorna hittar du HÄR-
Störtälskar mina nya höstskor!
Dessa två skönheterna bland annt fick följa med hem, från Vasa, i shoppingkassen igår. Jag var från början på jakt efter ett par svarta höstskor, men eftersom dessa hade ull inuti så satsade jag mera på att inte frysa om fötterna. Vilket jag gör ungefär hela tiden! Dessutom så är de ju snygga också, dock har jag inte riktigt vant mig vid att se mig i bruna skor ännu. Men nya höstskor var definitivt nödvändigt! Köpte även en svart basic klänning med bara axlar (HÄR), svart kjol (HÄR) och en svart stickad tröja (HÄR), 'cause black is black!

I'm a queen crowned in my curls

2016-10-20 / 17:38:55
 
 
 
 
Fotograf: Sofia Grind | Modell & redigering: Jenny 

strike a pose sista'

2016-10-12 / 22:43:00
 
 
 
FOTO: JENNY GRANFORS (JAG) / MODELL: EMMA GRANFORS
 
Höstiga bilder på min lillasyster. Jag fotade dessa bilder till en bilduppgift i skolan och jag blev helt okej nöjd. Lite skavanker finns det ju, som jag nu i efterhand ser men överlag är jag rätt nöjd! Tycker om den orangea tonen i bilderna. Vi sökte efter en bra bakgrund ett bra tag innan vi hittade ett träd som hade några trogna höstlöv kvar.
Hösten kom och gick så snabbt i år. Alla löv har nästan redan fallit och blivit bruna. Usch. Något positivt med hösten är ju att vi får höstlov nästa vecka! Längtar!

BRING ON THE NIGHT

2016-10-10 / 22:06:00
Saturday night -dubbla födelsedagsfirande!
Åh, ännu en fantastisk helg är över!
Lördagen började med att jag vaknade upp bredvid William, fixade mig och så drog jag och Sofia ut på en höstfotografering. Det var så jävla kallt! Höll på att förfrysa mina fingrar. Men bilderna såg ut att bli lyckade så jag hoppas det var värt att trotsa kylan. 
Mot kvällen drog jag till Williams och sedan därifrån till Fridas. Där firade vi Frida och Johanna som har fyllt år tidigare i veckan. Har bara snapchatbilder därifrån så kvalitén är hemsk, men bättre än ingenting. Hade en jävla bra kväll i alla fall med de bästa vännerna man kan ha! 
Puuss!

autumn nature in it's brightest colour

2016-10-10 / 20:09:22
Hösten kan vara rätt så vacker ändå, med alla färger och mönster.
Synd bara att lövens färg inte håller i sig så länge. Bilderna här ovan är tagna förra veckan, när hösten var som färgstarkast.
Förutom hösten så fick jag till och med, med alla våra husdjur på bild. Det är inte varje gång man lyckas med det! En hund, två kissor och en frass. Något av de svåraste som finns att fota är faktiskt djur. Man måste vara snabb och ändå hinna ställa in alla inställningar, och allt skall ske på en och samma gång! Men den utmaningen är det värt, för bilderna kan bli hur gulliga som helst!

FALL WISHES

2016-10-09 / 16:27:00
-IIIH ÄR HELT KÄR I DEN STICKADE TRÖJAN!
 Ett litet kollage på höstens must haves. Är verkligen helt kär i den stickade tröjan, från gina tricot, med snörning på sidorna. Och ett highlighterkitt är en av de sakerna som saknas i min sminkväska, så det skulle inte skada att skaffa ett. Speciellt inte ett från The Balm, kittet The Manizer Sisters.
Något som jag däremot inte har hittat ännu är en höst/vinterjacka. Är inte riktigt säker på hur jag vill att den skall se ut ännu, så det återstår att se. Annars har jag funderat på en del de bruna eller så de svarta skorna från H&M, skulle måsta få se dem i verkligheten. 
Kram!
 

BANANPLÄTTAR MED SIRAP

2016-10-06 / 17:40:09
 
BANANPLÄTTAR
2 portioner
Består endast av tre ingredienser. Två stycken bananer, två ägg och 1 dl vetemjöl.
Mosa bananerna och tillsätt äggen och mjölet. Värm sedan upp stekpannan och stek i en smörklick. Servera sedan med sirap. Klart!
Enklaste receptet som finns och super goda plättar. Bästa mellanmålet, fungerar också bra som frukost!

RSS 2.0