SKOTERDRAGRACE VID NABBEN

2017-02-27 / 12:44:39
I lördags inledde jag och William sportlovet med skoterdragrace vid Nabben, i Maxmo. Vädret visade verkligen sig från sin bästa sida och vi hade solsken hela eftermiddagen, men det var så jävla kallt trots de få minusgraderna. På vägen till Nabben hakade Lucas och Isak också på och när vi kom dit var det första vi gjorde att gå och äta. Jag och William beställde varsin Nabben hamburgare, mmmh!
Hela dragracet blev ungefär två timmar försenat, på grund av något krångel med startklockan och först vid två drog själva racet igång. Och vid halv fyra tyckte vi att vi hade sätt nog, så vi började röra oss hemåt.  
Det är så jäkla skönt med sportlov nu, äntligen!
Kram!

FRÅN FIKABORDET

2017-02-26 / 16:10:00
Från fikabordet på släktkalaset. Det var tänkt att det här blogginlägget skulle komma upp tidigare men det blev inte så nu.
Vi hade som sagt släktkalas i söndags, för mig, och det ni ser här ovan bjöd vi på. Mums! Jag är verkligen inte så förtjust i släktkalas, inte i kalas överlag för den delen, så har inte så mycket att säga om det. Ett helt vanligt kalas helt enkelt, med släkt och massor av god mat. Och presenterna jag fick har jag ju redan visat, ni kan se dem här ifall ni har missat!
Kram! 

BDAY GIFTS

2017-02-19 / 15:36:00
Svart lakan och vita sängkläder.
Pengar, blommor, födelsedagskort och ett ljus. (Och en ny telefonladdare.)
Yankee Candle ljuset i doften vanilj.
Choklaad.
Highlighter trion The Manizer Sisters.
Ännu mer choklad, presentkort till Emotion och ett födelsedagskort.
Ett ljus, pengar, choklad och ett födelsedagskort.
 
 TACK SÅ MYCKET ALLIHOPA FÖR ALLA FÖDELSEDAGSPRESENTER!
 

THE MANIZER SISTERS

2017-02-19 / 12:28:00
ALLTSÅ DRÖMMEN! Fick den här underbara highlighter trion av min pojkvän i födelsedagspresent, som jag för övrigt hade önskat mig också, haha. Tack så mycket sötis! Och gud vilka glittriga och härliga färger! Har endast hunnit pröva den en gång hittills, men det var definitivt inte sista gången.
Har funderat på att göra ett inlägg där jag visar upp hur den ser ut på, eller hur jag brukar sminka mig? Något i den stilen i alla fall, vi får se. Denna highlighter trion är i alla fall helt magnifik. Älskar´t!

KAFFEBJUDNING & MAT

2017-02-18 / 16:41:12
Hej på er! Lite bilder från de senaste veckorna. Känns som om det har blivit en hel del mat, för min del, på Tesses café efter att vi åkte dit för att äta middag i fredags hela familjen, haha. I tisdags åkte vi snowboard/slalom på gymnastiken, alla hjärtans dag till ära och sedan på onsdagen, min födelsedag, hade vi lite kaffebjudning. Resterande bilder är från förra veckan, men jag gillar dem, speciellt den på mig och Jenna, så jag tyckte de passade perfekt in i kollaget. Nu ska ni ha en trevlig lördagskväll, så syns vi!
Kram! 

SILLY SIXTEEN

2017-02-15 / 17:22:00
Happy birthday to myself! I dag är det min dag, min sexton årsdag. Vaknade av att mamma, pappa och syskonen sjöng ja må hon leva för mig, öppnade presenten och sedan såg jag att artikeln som jag har skrivit tillsammans med en kompis på media äntligen har kommit ut i Kommunbladet, så om ni har möjlighet läs gärna den. Resten av dagen har jag spenderat i skolbänken. 
I kväll kommer William hit en stund, och mormor och morfar kommer också på lite födelsedagskaffe. Sedan ska jag försöka få inklämt lite provläsning på något vänster, har inte en blekaste aning om när jag ska hinna med det. Men vi hörs senare!
PUSS OCH KRAM!

VALENTINES DAY

2017-02-14 / 17:42:00
Jag ville bara kika in och hälsa er en glad alla hjärtans dag! För nu ska jag dra till William och spendera dagen till ära med honom. Min älskade pojk!
Puss!

1096 DAYS IN LOVE

2017-02-13 / 17:24:00
Tre år! I tre år har vi stått sida vid sida, du & jag. Jag minns 11 februari 2014 precis som om det vore i går, när vi bestämde att det skulle vara vi och det har det varit ända sedan dess.
Jag var så nervös den kvällen men ändå så jävla kär och det är helt otroligt att nu, tre år senare är det fortfarande vi. Vart tog tre år vägen? Helt sjukt att tiden har gått så fort. Älskar dig till ☾ och tillbaka!
Så i lördags, tre årsdagen till ära, for jag och William till Tesses Café för att fira oss. Vi åt varsin fjärdens hamburgartallrik, mums! Och senare på kvällen mötte vi upp lite folk och vid tio tiden drog vi hem till pojken min och myste framför en film!
Puss!

SHOPPING & FRUIT SMOOTHIES

2017-02-12 / 18:56:48
I fredags, ganska spontant, tog jag och William halv fyra bussen in till Vasa för att gå på stan tillsammans. Det är så länge sedan jag var till Vasa sist så tyckte det började bli dags nu. Vi kollade runt i diverse klädaffärer, köpte något smått till var och sedan avslutade vi dagen med varsin stor hamburgarmåltid på Hesburger. En välbehövlig dag! Det var skönt att få komma bort och göra någonting annorlunda en fredagskväll, i stället för att bara göra det samma gamla vanliga och vistas på samma ställen hela tiden. 
Kram! 

VIVA LA DIVA

2017-02-12 / 14:59:07
Var en sväng till Vasa i fredags efter skolan med William. Och jag var ute efter nytt s m i n k.
Jag har från tidigare en cream contourpalett från Sleek, men cream contour är inte riktigt min grej så jag ville gärna pröva på powder contouring istället. Och denna palett från Viva la Diva kom jag hem med, och en ny sminkborste att applicera med. Har bara hunnit pröva den en gång hittills och jag har heller inte riktigt kommit på hur man ska göra för att få det att se så bra ut som möjligt, haha. 

KLASSTRÖJAN

2017-02-12 / 13:46:00
I slutet av januarimånad anlände min klass, 9Bs, klasströjor. Framsidan pryds av texten "Hela skolan gråter 9B kommer aldrig åter" och på baksidan står hela klassens namn skrivna, inklusive klassföreståndarens. Vi är första nionde klassen som har kommit så pass långt med klasströjan att den är klar och det är så jävla skönt att allt planeras kring tröjan är över för vår del. Klassen valde tröjan i färgerna svart, mörkblå och vinröd. 

BAKED ALASKA

2017-02-02 / 13:46:00
Hej på er! Är hemma från skolan idag på grund av förkylning, så passar på att blogga lite innan jag sätter igång med att ta igen det jag har missat idag i skolan. Och det är en hel del kan jag lova er! Torsdagen är alltid den jobbigaste dagen för då går vi alltid genom så himla mycket! 
I måndags hämtade pappa hem min hylla, som jag gjort på slöjden i skolan. Den är lite sned och så, men jag har ju gjort den själv så då får den väl vara lite sned! Tycker den blev rätt fin ändå! 
I tisdags bakade min klass Baked Alaska på matematik lektionen, vilket blev väldigt lyckat trots att det var lite rörigt i början. Vi brukar alltid baka något timmen efter vi har haft prov, haha lite orättvist mot de andra klasserna men livet är orättvist så vad kan man. 
Och den sista bilden är vad jag åt till frukost eller snarare lunch, för den åts vid tolv tiden i dag. 
Kram!