TOO GLAM TO GIVE A DAMN

2017-01-29 / 14:03:00
I fredags när jag kom hem från skolan satte jag genast igång med att sminka mig och välja outfit inför kvällen. Grejade lite med appen Musical.ly (heter @jennygranfors där, så in och följ) medan jag väntade på William som kom efter mig vid sju tiden.
Vid nio tiden drog vi på fest, där ungefär alla ungdomar i hela Vörå redan befann sig, haha! Hade en kalaskul kväll med massa härliga människor och vid 02:00 somnade jag och min pojk hos honom. 
På lördags morgonen följde jag med William till skogen när han skulle jobba och sen på kvällen var vi bara ut en sväng. Och när vi kom hem myste vi bara framför tv med vår katt Max, haha. Vad har ni gjort i helg?
Puss på er!

BDAY WISHES

2017-01-28 / 17:19:00
Det kostar ju inget att önska sig så önska sig kan man alltid! Och eftersom min födelsedag närmar sig, nu är det mindre än en månad kvar, så tänkte jag göra det traditionella kollaget med saker jag önskar mig i födelsedagspresent. För att det är dels roligt att pyssla ihop och dels för att jag själv gillar sådana inlägg!
Kram!

IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA

2017-01-28 / 17:07:00
Boken Ibland mår jag inte så bra av youtubern Therése Lindgren, fick jag av min pojkvän i julklapp. Tack så mycket älskling! ♥
Den här boken måste ha varit årets julklapp för jag tycker jag har sett så många bilder på den överallt på alla sociala medier kring jul och speciellt julafton, nästan största delen av mina tjejkompisar fick boken i julklapp.
Har hunnit läsa tre kapitel hittills och jag är redan helt beroende. Therése är inte bara en duktig youtuber, utan hon är så jävla begåvad när det gäller att uttrycka sig i text också! Hon sätter ord på känslor, förklara svåra eller invecklade begrepp på ett så enkelt sätt som möjligt och framför allt så får man följa med i hennes tankar och funderingar. 
Rekommendera starkt!

HALF-WAY TO THE WEEKEND

2017-01-25 / 15:53:05
Tesses café för någon helg sedan och i fredags när huvtröjorna levererades.
Onsdagen är här och halv veckan är avklarad! Provperioden har dragit igång, och med den kommer också en mängd inlämningsuppgifter, förhör och presentationer.
Det är just den här tiden på året som sommaren lockar mer än någonsin. Drömmer hellre tillbaka till värmen och sommaren, än sitter framför en skolbok medan det är så mörkt ute att du inte ser något annat än din egen spegelbild, när du tittar ut genom fönstret.
Om helgen inte fanns vet jag inte hur jag skulle klara mig, för helgen är lika efterlängtad och uppskattad varje gång den anländer! 
Kvällen ska jag väl tillbringa med skolarbete och försöka laga undan så mycket som möjligt så jag slipper gör det senare. Tur att jag åtminstone har gjort klart och presenterat min moddepresentation så jag kan avskriva den från att göra listan
Puss på er!

Vörå UNGDOMSRÅD

2017-01-23 / 16:49:00
Har ni sett Ungdomsrådets nya huvtröjor? Vi fick dem i fredags och jag har typ bott i denhär tröjan hela helgen, för den är så jävla skön! Logon vi har tryckt på tröjans fram- och baksida är gjord av vinnaren i logotävlingen vi ordande i november-december, minns dock inte vad hon hette. Men jag tycker de är sjukt fina och riktigt passande för Vörå, med tanke på hoppbacken och traktorhjulet.
Påtal om tröjor, så har vi äntligen planerat klart klasströjan och nu är den efter många om och men beställd! Så får se då, när den kommer om den alls blev som vi tänkte oss. 

COLD AS ICE

2017-01-14 / 18:48:00
Gick ut för en invigning av mitt nya objektiv inom porträtt området idag och fyfan vad jag älskar det! Kan inte bärga mig tills sommaren kommer och jag kan börja fota massa porträtt i solnedgången och sommarlandskap!
Det ska nog bli ett mål med 2017, att ta med kameran ännu oftare på olika saker. Och verkligen använda den också när jag ändå släpat den med mig, haha!
Kram!

FAVVES from INSTAGRAM 2016

2017-01-12 / 18:35:11
 

Good hair days make me feel like I can rule the world.🦁

 

Life is tricky baby, stay in your magic.

 

k ä r l e k 💕

 
 

Pretty words are not always true, and true words are not always pretty.

 

🍁🍁 | 📷:@sofiagrind

 

Leave a little sparkle wherever you go.✨🎉

 

Han jag älskar mest av allt!💙

 

Med William bredvid mig och sista julfesten i grundskolan bakom mig, tar jag också jullov!🎅🏻🌬

 

GOD JUL✨

De nio mest gillade instagram bilderna med text, under år 2016. Om du också vill se vilka dina mest gillade bilder är kan du göra det häär! Jag tycker att det är super smart att man kan göra det, det blir lite som en tillbaka blick på det gångna året! Om ni vill följa mig på instagram heter jag @jennygranfors.

Netflix & Chill

2017-01-12 / 17:55:00
Hej på er! Bloggen lämnade lite på sidan, som vanligt, nu igen. Jullovet tog slut i måndags och skolan drog igång igen. Så nu börjar nästan första veckan vara avklarad. Har ännu ett förhör imorgon, fredagen den trettonde till ära, men sedan är den efterlängtade helgen äntligen här!
Förra helgen myste jag bara mest med William. På fredagen var vi hos honom och på lördagskvällen var vi ut en sväng, men det var verkligen iskallt ute hela helgen och sedan övergick det till storm 24/7.
Annars har jag spenderat största delen av kvällarna framför Netflix, mitt nya beroende!
 
Förresten, har några blogginläggs funderingar på gång för tillfället, som förhoppningsvis kommer att komma upp så snart som möjligt! Bara inspirationen och orken skulle hålla i sig! 

Dreamy white

2017-01-04 / 17:16:02
Iiiih är typ helt förälskad i det här vita mjukis set! Om man nu kan vara det i två tygbitar, haha.
Men det är så jävla mjukt och bekvämt material och det är så skönt att byta om till de här mjukis set när man kommer hem på kvällen. Jag köpte det på mellandagsrean, från Cubus. De kostar 24,95€ / styck och de är totalt värt det! Rekommenderar!

A high amount of snowflakes

2017-01-02 / 18:26:00
 
 
 
FOTO: JENNY GRANFORS (JAG) / MODELL: EMMA GRANFORS OCH JIM GRANFORS
 
Hej mitt vinterland!
När jag vaknade vid tolv tiden idag så var i princip hela världen täckt av snö. Det har snöat rätt ordentligt under natten. Så jag passade på att ta med kameran ut en sväng för att testa mitt nya objektiv.
Det är så mycket bättre än standard objektivet. Längtar tills jag får tillfälle att fota porträtt! Prövad på det lite snabbt i dag men varken Emma eller Jim ville stå modell så det blev bara några bilder tagna i farten. Nöjd är jag i alla fall med mitt 50 mm!

BRING IT ON 2017

2017-01-02 / 14:47:00
B R I N G   I T   O N   2 0 1 7 - I am ready!
Tvåtusensexton avslutades med bästa sällskapet i badtunnan och så firades även 2017 in!
På lördagskvällen vid åtta tiden, samlades jag och några till hos Mirelles. Vi badade badtunna, åt en jävla god tacopaj, pratade skit, umgicks och firade in det nya året! Vid kl. 04 stupade jag och William i säng och somnade på en gång. En suverän nyårskväll med härligt folk!
2016 var ett år med både många med- och motgångar, ett år i berg- och dalbana format. Men det var ett bra år också, men nu är det upp till bevis att 2017 blir ett ännu bättre år! Såå, bring it on 2017!

RSS 2.0