KLASSRESA TILL TAMMERFORS

2017-06-01 / 20:24:00
Hallå! Som sagt så har de senaste fyra dagarna verkligen varit fullrulle hela tiden. Så nu tänkte jag som andra tillbakablick berätta om klassresan vi nior gjorde till Tammerfors i torsdags. 
Klockan nio på torsdagsmorgonen när alla skolbussar hade anlänt till skolan och alla nior var samlade började vi rulla ner mot Tammerfors. 
Tre timmar senare, när vi anlänt till Tammerfors radade hela nian in på RAX i Koskikeskus köpcentrum för att äta lunch. Åh, fyfan vad gott det var! 
Efter maten stod det teater besök på schemat. Vi skulle dock haft en svensktalande guide men hon hade fått förhinder så hela rundturen på stadsteatern gick tyvärr på finska. Vilket gjorde att folk blev ännu mer ointresserade av vad som sades, inklusive mig själv. 
När teater rundturen var över bar det av mot nöjesfältet Särkänniemi där halva gruppen steg av och resten av gruppen fortsatte mot köpcentret Ideapark. Jag, Jenna, William och Waldemar bland annat valde att spendera resten av eftermiddagen på Ideapark. 
Måste säga att eftermiddagens aktivitet, shoppa tillsammans med Jenna, var den bästa, haha! Nej men, det var super roligt att få göra resan tillsammans med niorna!


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback