REVY, FRUKOST & SELFIES

2017-03-29 / 18:24:10
O N S D A G  halva veckan avklarad!
Som jag sa för snart tre veckor sedan så var jag och William på premiären av Vörå revyn "Pakko på" och den var riktigt bra! Precis som det brukar vara, vissa sketcher bättre än andra. 
Resterande bilder är från i söndags när vi åt frukost hos William, lördagskvällen när jag och William var till Vasa en sväng med Oscar och Mirelle och den sista bilden, bilden på mig, är från i dag.
Det är så skönt att halva veckan är över nu. Har skrivit alla förhör och prov för den här veckan, så nu är det bara två ganska chill dagar kvar. 
Men nu ska jag vänta på att William kommer hit och så får vi se vad vi hittar på i kväll!
Kram!

YOUR HEART IS ALL I OWN

2017-03-28 / 19:36:00
Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms...Darling, you look perfect tonight.
- Ed Sheeran, Perfect
 
Spelas på repeat i hörlurarna atm. Om och om igen. Så vacker!

I SMELL SPRING

2017-03-27 / 16:51:00
HOODIE -TUURIN KYLÄKAUPPA // HIGH WAIST JEANS -GINATRICOT // CONVERSE // ÖRHÄNGEN -GINATRICOT
Detta kommer definitivt bli en av mina favorit outfits nu i vår. Bekvämt, stilrent och snyggt! Och att det är en helsvart outfit förvånar ju ingen, haha. Jag menar i princip halva min garderob består av endast svarta klädesplagg. När vi ändå är på gång så kan jag säga det att jag diggar mina nya örhängen, från ginatricot, sjukt mycket! Perfekta storleken, känner knappt av att jag har på mig dem!
Sitter atm i sängen och tar det lugnt innan jag ska ta tag i läxhögen och börja läsa på några kommande förhör och prov. 
Kram!

'CAUSE IT'S THURSDAYY

2017-03-23 / 15:31:00
Det är sällan jag skriver något om skolan nuförtiden. Så kände att i dag, när det ändå varit en riktigt bra skoldag, ska jag ta tillfället iakt och skriva några ord om det. 
Jag minns inte om jag har berättat att jag skickade in min GEA ansökan för flera veckor sedan, och valet föll på Vörå samgymnasium. Så det är där jag kommer fortsätta skolan i höst. 
 
Tillbaka till i dag. Vi började med två timmar gymnastik, där vi dansade till Just Dance på youtube. Jag tror att jag aldrig har ansträngt mig så mycket på gymnastiken under hela min skoltid, som jag gjorde idag. Och det berodde nog mest på att jag för allra första gången tyckte om vad vi gjorde. 
Sedan rullade dagen på som vanligt förutom sista lektionen, för då gick vi till butiken och köpte godis och andra onyttigheter, som vi sedan åt på matematiklektionen. 
Och bäst av allt, imorgon är det äntligen fredag! 
Kram!

BABYGIRL & ADIDAS NEWS

2017-03-21 / 21:52:00
Det här är det som fick följa med mig hem från Tuuri, endast fyra saker, men de är så värt det. En hoodie magtröja med trycket Babygirl, som jag för övrigt är helt kär i, och mjukisbyxorna från Adidas också för den delen! Sinnessjukt snygga och bekväma. Sen köpte jag även en NY Yankees keps och en setting spray från märket Nyx. Helt klart värda inköp som kommer att användas flitigt. 
Kram!

EN SHOPPINGLÖRDAG I TUURI

2017-03-19 / 13:33:00
I lördags for jag och William på bussresa till Tuuri. Tidig väckning, sminkade mig och så gjorde vi oss i ordning. Klockan nio gick bussen och halv elva var vi framme. Vi gick genom hela butiken på ungefär två och en halv timme och sedan åt vi varsin hamburgare med franska på ett snabbmatsställe. Och för er som inte vet vad Tuuri Kyläkauppa är, så är det ungefär som Ullared i Sverige. En lite annorlunda men rolig lördag! Fyndade några småsaker som jag kan visa i ett inlägg lite senare.
Puss!

WHEN THE SHOPAHOLIC KICKS IN

2017-03-12 / 12:57:26
ALLT FÖRUTOM SÄNGKLÄDERNA ÄR FRÅN NELLY.COM / SÄNGKLÄDERNA ÄR FRÅN H&M

LET'S STAY IN BED

2017-03-11 / 15:11:00

SPORTLOVSVECKAN

2017-03-11 / 12:51:36
 Burger King drive in lördagskvällen till ära. / Tesses Café med mormor och morfar.
 Vasa med familjen. / Smoothies.
 Lördagsfin med älskling.
 Lördags- och söndagsfrukosten. Vet inte varför men just frukosten är otroligt lockande att fota. 

Sportlovsveckan i korthet. Bestod nästan till största delen av mat tycker jag nu i efterhand när jag ser tillbaka, haha. Men det var skönt med en vecka ledigt och att få fokusera på annat än bara skolan. Längtar redan till påsklovet. 
I kväll ska jag, familjen och William på premiären av Vörås revy, Pakko På. Det ser jag framemot, har varit på Vörås revy flera år i rad, men aldrig på en premiär så det ska bli roligt. 

SOME NEW STUFF

2017-03-10 / 18:41:57
Favorit underkläder från Cubus och en bh från H&M.
Nya sminkborstar från Real Techniques, basic set(!!). 
Lite finare örhängen från ginatricot.
Lösögonfransar från Kiss.
Bodyn jag hade på mig här köpte jag för någon månad sedan. Skjortan köpte jag däremot på sportlovet, sjukt bekväm! 
 
Under sportlovs veckan hann jag också med lite shopping. På torsdagen drog jag och hela familjen in till Vasa för att uträtta några små ärenden, och för lite shopping såklart. Jag var bland annat till Instrumentarium för att kolla upp synen igen och från att ha haft -1,50 och -1,25 på höger och vänster öga har jag nu styrkan -1,75 på båda ögonen. Ehh..sucks. 
Jag kom i alla fall inte hem med någonting speciellt förutom kanske nya sminkborstar då! Det började verkligen vara på tiden. Jag har äntligen tagit mig i kragen och börjat bygga upp min sminkkollektion, har velat göra det i några år nu, men det har aldrig riktigt blivit av. Men bättre sent än aldrig!

WOMENSDAY / MARCH 8TH

2017-03-08 / 17:56:00
INTERNATIONELLA KVINNODAGEN till ära bjuder jag på några självporträtt. Tanken med bilderna, när jag fotade dem, var att jag skulle visa upp min vardagliga sminkning. Nu sminkar jag ju inte mig till vardags, för det är jag alldeles för lat för, men när jag väl sminkar mig så är det så här. Och nu passar det ju bättre än någonsin med ett sådant inlägg, på kvinnodagen och allt! Här ser ni föresten hur highligher och contouring paletterna, som jag visade upp här och här, ser ut på. 
Puss!

FIFTY SHADES DARKER

2017-03-03 / 13:32:40

I tisdags drog jag och William på bio. Vi såg uppföljaren till Fifty Shades of Grey, alltså Fifty Shades Darker. Ååh fyfan vad jag har sett framemot att se den! Jag har läst alla tre böcker så det kändes som om jag redan sett filmen en gång när jag väl såg den, men det var roligt att se om min fantasi stämde överrens med filmen. Filmen var i alla fall sjukt bra, dock fattades en del saker som man fick veta i boken men så brukar det ju vara. Rekommenderas starkt, läs böckerna först dock!!