AVSLUTNINGSFEST MED NIORNA

2017-05-31 / 20:08:00
Hej på er! De senaste fyra dagarna har jag verkligen haft fullt upp från morgon till kväll, så nu tänkte jag äntligen börja blogga om allt som hänt under dessa dagar. Och först ut är onsdagens bravader.
På onsdags morgonen samlades hela nian på ungdomslokalen i Vörå för att öva inför dimissionen och för att ha en liten avslutningsfest. Vi åt gott, övade på att gå och sitta rätt inför skolavslutningen och sedan hade vi några roliga lekar och program som vi hade planerat för varandra.
Jag och Jenna hade skrapat ihop några frågor och uppgifter, som de övriga niorna borde kunna nu när de går ut nian, som de skulle svara på klassvis. 
I onsdags hade jag alltså min sista skoldag i högstadiet, för alltid! Som jag längtat! 
Kraam!
 
(Tidinställer tillbaka inlägget till onsdagen, så de kommande inläggen kommer upp i rätt ordning.)
 

FRÄSCHADE UPP BARRET

2017-05-30 / 19:44:00
Åh, äntligen har jag fått gjort någonting åt min otroligt fula och långa utväxt! Den var seriöst hemsk, hatar att jag får en utväxt redan en månad efter att jag färgat det.
Jenna kom hit direkt efter skolan i fredags som sagt och färga mitt hår. Tack vare Jenna är det både smidigare och billigare när hon färgar håret än att gå till en frisör, haha. Nej men, jag är jävla nöjd med resultatet! Dock är håret i stort behov av en klippning, men det är sen en annan sak. 
Det börjar vara ett tag sedan jag publicerade några självporträtt här på bloggen sist, så nu slår jag två flugor i en smäll och gör det medan ni samtidigt kan se mitt nyfärgade hår.
Va tycks?

QUEEN OF F...ING EVERYTHING

2017-05-28 / 15:54:00
För ett tag sedan lovade jag mig själv att jag skulle börja köpa ljusa klädesplagg för att sedan med tiden kunna byta ut dem mot alla svarat plagg jag har. Och den processen går..sådär. Det var lite svårare än jag trodde. Svarta klädesplagg passar ju till allt, så det är så enkelt att matcha dem.
Men nu, i torsdags, köpte jag faktiskt ett vitt plagg. En vit blusliknande croptop från H&M, som man kan ha på lite finare tillfällen. Och så köpte jag såklart en svart croptop också, suprise! Och ett nytt mobilskal från Glitter och hårsnoddar, alltid bra att ha!

BLUE BEDS OF FLOWERS

2017-05-28 / 13:17:00
Som jag har väntat på att dessa blommor ska börja blomma i år. I fjol blommade de i början av maj, men i år tog det ända till mot slutet av majmånad. Har dock ingen aning om vad de heter men vackra är de, och de påminner en om att sommaren bara är runt hörnet!
Fotade dessa bilder för drygt två veckor sedan, och sen dess har de bara legat i en mapp och skräpat så tyckte det började vara dags att publicera dem. 
Den här tiden på året älskar jag att jag äger en systemkamera extra mycket! Allt blir så mycket finare på bild och inspirationen höjs till taknivå.

SUMMED UP WEEKS

2017-05-28 / 11:55:00
En selfie från förra lördagen och en bild från i onsdagens när musiktillvalena hade takkonsert i skolan.
 
Förra veckans fredag när vi spelade elvamål på konstgräset vid Norrvalla.
En selfie med Jenna från tisdagens äventyr när vi var på Jaktlerduvan från skolan, sen direkt när jag kom hem slängde jag mig i solstolen.
En glassbild från onsdagens grillkväll i solnedgången, i Kangas. Sen en selfie från i fredgas när Jenna kom hit och fräschade upp min hårfärg, men mer om det i ett senare inlägg. En bild från solnedgången i Oravais och en bild från när de försökte fiska i Kangas i gårkväll. 
På onsdags kvällen for jag och William och köpte glass och sedan drog vi till Kangas där resten av folket grillade och simmade i solnedgången. Riktigt fint! 
 
I torsdags, på Kristi himmelsfärdsdag, när vi var lediga från skolan drog jag, Jim, Emma och mamma till Vasa på lite shopping. Mina inköp kommer i ett senare inlägg, för er som är intresserade av vad jag köpte. Jag köpte dock inte så mycket, vilket jag är glad att jag inte gjorde för en gångs skull! 
I fredags hade vi vår sista tyskalektion i grundskolan, och då bjöd läraren på massa godsaker. Mums! 
 
I fredags beställde vi hämtmat från Tesses Café, och jag tog en Hamburgare i ficka, vilket var sjukt gott! Senare på fredagskvällen drog jag, William och Bäck till Oravais för att tända ett ljus på Anders grav. 
 
Det går fan inte att beskriva hur vackert det är när solen går ner. Det är något magiskt med varje solnedgång! 
 
Det blev rätt rörigt inlägg men en liten sammanfattning på de två senaste veckorna fick ni se i alla fall. Jag är inget stort fan av iPhonebilder, men jag orkar seriöst inte släpa med mig systemkameran överallt. Så då får de bli telefonbilder i all hast.
Sommaren har anlänt och därav tystnade på bloggen. Men den här veckan har jag äntligen skrivit de sista proven/förhören och lämnat in alla skolböcker, njutit av värmen och solat för fullt, hängt med vännerna och bara virrat runt som man gör i majmånad. 
Kyss!

SUMMER EDITION

2017-05-21 / 15:37:11
Lördagskvällen blev minsann spontan. Mera sånt här sedan i sommar! Jag och William hade från början bara tänkt fara ut en sväng, men när vi kom ut och funderade tillsammans med Mirelle och Oscar vad vi skulle hitta på, så från ingenstans kom vi på att vi skulle fara och grilla korv och fiska.
Vi handlade det vi behövde, packade lite ved och andra behövligheter i bilen och så bar det av mot Hellnäs.
Det var så fint när solen höll på att gå ner, men när den väl hade gått ner blev det kyligt på en gång. Elden och halsduken värmde i alla fall och med roligt sällskap så blev det en riktigt sommarlik kväll! 


SLEEPING BEAUTYS

2017-05-21 / 13:54:00
Hej på er! Den här veckan har det grönskat så otroligt mycket i naturen så man blir allt till sig av att se att sommaren faktiskt är påväg!
Häromdagen när jag var ute och skulle fota outfitbilderna, som ni hittar här, så ville Max och Mimmie så gärna vara just där jag skulle vara, så jag knäppte några bilder på de också.
Medan jag fotade outfitbilderna bänkade de sig på trappan och satt och tittade på mig med trötta ögon. Ända gången de är lätt att fota djur är när de sover eller ligger stilla, så jag tog vara på tillfället och förevigade de på några bilder. Gulla missona!

WATCH YOUR BACK

2017-05-19 / 16:49:00
JACKA -VERO MODA / CROPTOP -BIKBOK / BYXOR -GINA TRICOT / BRILLOR -H&M
Nu kommer inlägget jag lovade er med bättre bilder på jackan, den har helt klart blivit min nya favorit! Bekväm och sjukt snygg modell!
Jag har funderat på om jag ska ta upp outfitinläggen igen, en gång i tiden var jag riktigt flitig på de och jag saknar det. Det var så roligt att kunna bläddra tillbaka och se vad man hade på sig och se hur mycket ens stil hade ändrats.
Nuförtiden kommer jag bara hem och byter om till myskläder med detsamma jag kommer innanför dörren. Jag tror bestämt att jag ska ta upp det igen, för det är fan roligt! Och jag har verkligen tappat tekniken helt, så det är nog dags att börja öva upp det igen!

SPRING NEWS!

2017-05-14 / 12:45:57
KJOL - VERO MODA / JACKA - VERO MODA / UNDERKLÄDER - GINA TRICOT 
Lite nytt i garderoben inför våren och sommaren! Dehär inköpen köpte jag alltså i tisdags, när jag och Jenna var till Vasa.
Det är hemskt hur bleka mina ben blir under vintern, men ser framemot att kunna bära kjolen med brunbrända ben i sommar.
Jag hittade också (äntligen!) en perfekt vårjacka, som jag letat efter hur länge som helst men aldrig hittat en som jag verkligen känner mig bekväm i. Det kommer upp ett outfit inlägg med den jackan lite senare, så då får ni se lite bättre hur den ser ut.
Jag köpte även en skolavslutningsklänning men den får ni se först på avslutningen. 

CIRCLE OF LIFE

2017-05-13 / 15:31:00
FOTO: JENNY GRANFORS (JAG) / MODELL: JENNY GRANFORS OCH WILLIAM GRIND
 
Han som får mig att känna mig som den lyckligaste människan i världen.♡

BUSY DOIN' NOTHING

2017-05-12 / 16:30:51
Några bilder från förra helgens händelser. Bloggen har helt och hållet hamnat på sidan av den senaste tiden, så jag ligger efter en hel del med alla inlägg.
Förra helgens fredag var vi på en villa i Oravais och såg årets första solnedgång vid vattnet, längtar såå till sommarens alla solnedgångar!
Lördagskvällen började med att William, jag och min bror åt av tacogratängen som hade lämnat från Emmas kalas, till middag. Sedan spenderade vi resten av kvällen tillsammans med Jenna och Jacob, en mysig kväll! Vi drack kaffe och åt banoffeepaj med jordgubbar och blåbär, den var sjukt god! 
På söndagen hade vi släktkalas för Emma, som fyllde 12 år. Och den sista bilden är från i tisdags när Jenna och jag for till Vasa för lite shopping efter skolan, då åt vi på Subway. 
Puss och kraam!
 

VALBORG & FÖRSTA MAJ

2017-05-01 / 15:09:26
Valborg och första maj! Valborgfirandet började med att William kom hit på söndagskvällen och åt tillsammans med min familj och sedan klockan halv åtta kom Bäck efter oss. Vi körde runt i Vörå och likaså i Oravais, for via fler olika fester och träffade folk och sedan slutade kvällen på en utav festerna. 
Kl 00.00 slog det om till första maj och det betyder att det är bara en månad kvar till sommarlov!! 
En härlig kväll på sitt sätt, den kunde dock varit lite bättre. Men det betyder ju att den kan bara bli bättre till nästa år, haha!