BRUNCHIN' BABES

2017-09-25 / 16:13:00
Fyfan vilket härligt sätt att starta en ledig dag på! Brunch med bästa sällskapet!
Förra veckans tisdag hade vi ledig dag, på grund av provveckan. Som vi förövrigt överlevde, och jag klarade mig faktiskt riktigt bra i proven också! 
Klockan tio på tisdagsmorgonen samlades jag, Jenna, Jasmine, Nikita och Elin vid butiken för att spontanhandla allt vi behövde till brunchen.
 
Eter det drog vi till Jennas och började göra i ordning och fixa ihop brunchen, och det blev ett riktigt stort utbud med många valmöjligheter i matväg ska jag säga er! Det serverades bland annat äggröra, bacon, avokadomackor, smoothie, våfflor, rullor och frukt! Gissa om vi hade matkoma efteråt?
Sjukt roligt att bara få umgås, äta gott och bara prata massa skit i flera timmar med dessa tjejer! 
 
Och föresten, ni kanske ser att bildkvalitén suger..men det är nämligen så att det redigeringsprogram jag brukar använda har börjat kosta. Såå..jag är tvungen att byta program och lära mig hur det fungerar och därav helt kass kvalité just nu...
Kram!
 

GIRLS NIGHT

2017-09-17 / 13:26:18
 GIRLS NIGHT 15.9 -17
 
I fredags samlades jag och dessa härliga tjejer hemma hos Nikita, för att fira hennes födelsedag.  Tjejerna började trilla in efter halv åtta tiden, och tillsammans fixade vi ihop en super god tacomiddag! Det blev rätt trångt runt bordet med nio pers, men riktigt roligt att hela gänget kunde vara samlade på samma ställe på en och samma gång. För det är inte ofta det händer, tyvärr.
Efter middagen samlades vi i vardagsrummet för lite lekar och ett glas vin. En riktigt härlig kväll med bästa brudarna!
Kraam! 

BDAY GIRL

2017-09-12 / 21:08:00
Hej på er! Av någon underlig anledning har jag alltid som mest inspiration till att blogga när jag egentligen inte skulle ha tid. Som nu, för nu borde jag egentligen sitta med näsan i hälsoläraboken. 
Hur som helst, i dag är det nästan en vanlig dag. En helt vanlig skoldag, men i dag fyller även min fina vän Nikita år! Och det firade vi med lite kladdkaka och glass på den ena rasten, mums. Trots lite regn fick vi nog till en och annan gullig födelsedagsbild under de tio minuterna vi hade rast.
Grattis ännu en gång Nikita
 
 

SATURDAY NIGHT

2017-09-11 / 18:35:00
I lördags spenderade jag och William hela kvällen i Vasa. 
Vi kom till Vasa redan runt sex tiden, och bion som vi skulle på började inte förrän klockan 20:50, så vi fördrev tiden genom att gå i affärer och titta. Sedan när magen började kurra for vi till RAX och åt på pizzabuffé. Det var super länge sedan jag var dit sist, så det började nog vara på tiden. Jag hade nästan helt glömt bort hur pizzorna smakar där, så det var riktigt gott! 

Klockan 20:50 bänkade vi oss i biostolarna för att se filmen Annabelle: Creation. Trodde jag skulle dö där i mellan åt, men bortsett från det så hade jag otroligt roligt åt William som höll på att sjunka genom stolen av rädsla, haha! Det var en riktigt bra skräckfilm i alla fall, en bra fortsättning på ettan, Annabelle. Nu förstod man handlingen mycket bättre, när man fick se hela bilden av historien. 
En super bra kväll i alla fall! Till skillnad från de kommande kvällarna, när jag inte kommer gör annat än läsa på prov...
Kram!

BABYBLUE

2017-09-10 / 16:00:00
SKJORTA -GINA TRICOT / BYXOR -GINA TRICOT / SKOR -H&M / ÖRHÄNGEN -GINA TRICOT
 
Det här är då måndagens outfit, den dagen vi hade skolfotografering. Inlägget är ungefär en vecka försenat, men jag har inte hunnit fixa ihop det förrän nu.
Så valet av klädsel föll alltså på det här, rätt nöjd faktiskt! Ljusare klädd än så här brukar jag sällan vara. Kämpade verkligen hela skoldagen med att hålla kläderna rena speciellt byxorna som är vita, och jag lyckades otroligt bra, för dehär bilderna är tagna med rena kläder direkt efter skolan. 
Det jag älskar med den här outfiten är att den är så basic, man kan både klä upp den och klä ner den! 
Kram!

POWERPARKS SÄSONGSAVSLUTNING

2017-09-03 / 14:02:00
Powerparks säsongsavslutning!
Som jag berättade tidigare så funderade jag och William på att fara till Härmä på lördagskvällen, för att se på fyrverkerierna. Och det gjorde vi också. Vi for dit med Williams familj, så vid halv tio tiden när vi kom fram gick jag och Sofia in på nöjesfältsområdet för att fördriva lite tid.
Klockan tio ungefär, fick vi se på fyrverkerier utan dess like. Mäktigt! Det varade inte så länge, utan det var ganska snabbt över, men det var sjukt vackert! 
Här (länk) kan ni se hur det såg ut i fjol. 
Senare på kvällen for vi till Vasa en sväng, för att köpa mat på Burger King Drive in. Jag tog bara en Oreo Shake, men gott var det!
Kram!

MATERIELL LYCKA

2017-09-03 / 12:16:18
Lite ny materiell lycka inför hösten! 
I lördags drog jag och mamma till Vasa för att springa lite ärenden. Vi hann bland annat in till gina tricot en sväng, och där jag roffade åt mig så mycket som jag bara kunde bära i princip, haha! Och det ni ser här ovan kom jag ut med. En tjock sticka tröja, en ljusblå skjorta, ett par high waist jeans och en t-shirt med trycket Feamle Future. Och ett laptopfodral från elgiganten. 
 
I morgon är det skolfotografering, så jag kommer förmodligen ha något av detta då. Ni får förhoppningsvis se morgondagens outfit i ett senare inlägg. Bara vädret håller i sig, ska jag fota den när jag kommer hem från skolan!
Kram!
 

VILKEN PERSON ÄR DU...

2017-09-01 / 22:41:00
Det börjar vara ett tag sedan jag sist fyllde i en blogglista nu, så nu har jag tagit mig i kragen och riktigt funderat när jag fyllt i den här listan. Listan har jag sparat sedan den gick runt på ett antal bloggar i fjol. 
...PÅ RESTAURANG? Den som ser framemot restaurangbesöket och är hur glad och taggad som helst i början, men som sedan blir riktigt sur och kinkig så länge jag väntar på maten. I bland brukar jag till och med läsa menyn på nätet i förväg, så jag ska ha gott om tid på mig att bestämma mig för vad jag vill ha. Sedan när maten väl kommer ska den såklart fotograferas innan alla får börja äta...så det gör väl mig till den omständiga.
 
...PÅ NATTKLUBBEN / FEST? Den som oftast håller mig till de jag känner bäst, men ibland händer det också att jag står och diskuterar med någon jag inte känner från tidigare. Jag springer oftast runt mellan mina vänner och byter schack flera gånger under samma kväll, för jag försöker hänga med alla vänner som är där och åtminstone hinna prata lite med allihopa. Det brukar resultera i en rolig kväll där många har varit inblandade! 
 
...PÅ STRANDEN? Den som går all in och tänker "nu jävlar ska jag bli brun!" och ligger och pressar i solen hur länge som helst. Ända tills tålamodet tar slut och jag ger upp för att jag får halvt panik av att bara ligg stilla och svettas i flera timmar utan att se någon större skillnad på huden, annat än att jag typ bränt mig...
 
...I KLÄDBUTIKEN? Den som går och känner på varje enstaka plagg, jag ser i princip med händerna när det kommer till shopping! Sedan är jag också den som aldrig är nöjd utan hittar alltid något att klaga på. Speciellt när jag redan har en bild i huvudet på hur jag vill att det ska se ut och så gör det inte det i verkligheten eller så finns inte plagget ifråga...
 
...HEMMA HOS ANDRA? Den som alltid går ett varv genom huset för att se mig omkring och kolla hur de har inrett, vilka föremål de har prytt med och dylikt. För jag tycker att det för det första är intressant, och för de andra får man en väldigt bra uppfattning om hurudana personligheter personerna som bor i huset har. 
 
...PÅ FLYGPLAN? Den som tuggar ungefär en halv påse tuggummi för att förhindra lock för öronen, fyfan finns inget obehagligare än det när man flyger! Och den som fördriver tiden med musik i öronen, kollar film, läser, sover eller om jag har läxor med mig brukar jag gör dem. Sedan brukar jag också vara den som muttrar en och annan negativ mening om ungarna som skriker på flygplanet eller som sitter och sparkar i mitt sät.
 
...EN HEL DAG HEMMA? Den som vaknar sent, hoppar över frukost, går i pyjamas halva dagen och sedan spenderar resten av dagen framför datorn...med att redigera bilder, blogga och kolla film.
 
 
...I ETT FÖRHÅLLANDE? Den som kan vara hur gullig som helst och sedan bli hur förbannad som helst på bara några sekunder. Jag skulle säga att jag är rätt lättantändlig, för det är tyvärr oftast jag som drar igång bråk och även jag som tar mest illa upp av saker. Men jag är också den som gärna kramas, håller handen och anförtror mig med allt åt min pojkvän. 
 
...PÅ MORGONEN/KVÄLLEN? Jag är inte en morgonmänniska för 5c så det kan vi glömma! Jag får släpa mig upp ur sängen, hatar att äta frukost och orkar aldrig börja göra mig i ordning. Däremot är jag en nattmänniska ända in i själen! Jag är den som är allra effektivast och har tusen idéer som snurrar i huvudet när nattimmarna börjar närma sig. För det är då jag är som kreativast och skulle kunna dra igång världens största projekt utan att se några konstigheter med det.

ACER SWIFT 1

2017-09-01 / 19:25:38
Har äntligen införskaffat mig en ny dator! Och valet föll på en Acer Swift 1. Den gamla datorn skulle aldrig klara av allt skolarbete, och den är alldeles för stor och tung att släpa på varje dag i skolan, därför kommer jag använda den mest till bildförvaring och bildredigering. För det duger inte den nya datorn till, men däremot ska den vara perfekt för gymnasiestudier. Så det hoppas jag på, och hittills har jag inget att klaga på gällande det! 
Jag ska köpa ett fodral till den också, så är det bara att stoppa ner den i skolväskan på måndagen.

MINIGOLF I REGNET

2017-09-01 / 17:31:00
 
Det är äntligen fredag hörni, och första september också! Hösten är officiellt här nu. Dagen inleddes med minigolf på gymnastik, vädret sög och humöret sög. Så vi gav upp och gick in och köpte varsin varm o'boy istället, och satte oss framför varsin dator. 
Skoldagen avslutades sedan med tutortimme, de två sista lektionerna, så då lekte vi bara massa lekar. Jag hatar att leka så det var ingen höjdareftermiddag för min del. 
 
Vad ska man göra i kväll då? Jag har ännu inga planer inför kvällen, så får se vad jag hittar på. I morgon ska jag i alla fall till Vasa med mamma, på några små ärenden. Och på kvällen ska jag och William kanske till Powerpark för att se på fyrverkerierna de skjuter på nöjesfältets årliga säsongsavslutning. Här (länk) kan ni se hur det såg ut i fjol.