PÅ RESANDE FOT

2018-04-20 / 20:21:33
Bilder från Ruka 2017.
 
Hej på er! Jag tänkte uppdatera er om att jag är i Ruka för tillfället, och kommer att vara här ända till söndagen. Vilket innebär att det inte kommer att komma upp så mycket här på bloggen. Däremot kan ni ju följa mig på instagram, för där kommer jag antagligen att vara snäppet aktivare. @jennygranfors - in och följ!
Kram!

SHADES ON

2018-04-17 / 17:13:50
 
Practice like you've never won. Perform like you've never lost. 
quote of the day
 

BROOKLYN 1975

2018-04-16 / 15:12:00
HOODIE - H&M / JEANS - GINATRICOT / BRILLOR - H&M
 
Hej på er! Måndagen är här och den första av tre temadagar är förbi. Tur det för jag har inte sett framemot denna vecka överhuvudtaget. I dag hade jag en första hjälp kurs och två timmar teori till hygienpasset, som jag skriver på onsdag. 
 
I dag har det dock inte alls varit lika soligt som i lördags när jag fotade dessa bilder. Jag ser ändå såå sjukt mycket framemot våren nu! Dessutom så är jag i behov av lite nya kläder också, bland annat nya byxor. Så en sväng till Vasa skulle ju inte sitta helt fel. 
Kram!

SUNDAY RAMBLING

2018-04-15 / 15:57:00
Hej på er! Söndagen till ära har jag spenderat med att förbereda och göra i ordning ett antal blogginlägg, som kommer upp någon gång under veckan. Detta inlägg får prydas av några bilder på Thea och Missen, som jag fotade i fredags när jag var ledig och passade på att gå ut en sväng och njuta av solen. Missen är så söt när hon ser så arg ut hela tiden. Hon är dock så pass gammal att jag antar att det är hennes standrad ansiktsuttryck, haha. 
 
I dag har jag även hämtat hem min vespa från vinterförvaringen hos fammo och faffas, så nu börjar moppesäsongen igen! 
 
Annars har jag har inte gjort någonting speciellt under helgen, annat än sovit ut efter provveckan, och min förkylning som jag drog på mig passligt under veckan har också börjat släppa.
Så nu är det bara att samla all ork och kämpa genom sista perioden som börjar nu på måndag. Vi har dock temadag från måndag till onsdag, och då ska jag bland annat ta hygienpasset!
Kram!

VÅRKÄNSLOR

2018-04-13 / 09:19:50
Hej på er! Nu är äntligen provveckan över, och efter sex stycken prov i rad känner jag mig riktigt slutkörd. Så det är skönt med en ledig fredag! Dessa bilder representerar provveckan rätt bra, plugga, äta något och plugga lite till...
I onsdags när William kom hem från internatet, så kom vi faktiskt oss iväg ut i friska luften på en promenad, medan solen höll på att gå ner. Och det väcker verkligen vårkänslor när snön äntligen har börjat smälta bort och det står plusgrader på temperaturmätaren. 
Kram!

FREDAGENS HÖJDPUNKT

2018-04-08 / 17:05:40
Hej på er! Nu är jag mitt uppe i provveckan och har för tillfället skrivit två av sex stycken prov. 
I fredags efter tyska provet hade jag och Jenna en tvåtimmarshåltimme, så då passade vi på att fara till hennes och äta lunch där istället. Och alltså har ni sett hur snyggt hon (länk) och Jacob har det i lägenheten?! 
Fotoentusiasten i mig vaknar verkligen till liv när jag är där och det skulle vara så roligt att få fara dit och fota med kameran! 
Nå tillbaka till fredagens lunch. Vi svängde ihop pommes frites som vi åt tillsammans med bröd som Jenna bakat tidigare och en sallad som hon även gjort dagen innan. Mums!
Och alltså, helt ärligt, jag tror inte att jag känner någon annan människa som är så driven och hinner med så mycket saker som Jenna! 
Kram!

PÅSKLOVET

2018-04-06 / 17:46:00
Både torsdags och fredagskvällen spenderade jag och William hos Jenna och Jackes, för att hjälpa dem med flytten. Jag och Jenna diskade som om vi skulle ha haft betalt för det, haha! Men vi hann faktiskt med rätt mycket under dessa två kvällar, och sista kvällen kokade vi till och med ihop en väldigt enkel inflyttningsmiddag på nattimmarna. Inte så fotogeniskt, men gott var det!
 
På lördagen hade jag planerat in en liten fotografering, så då sminkade jag mig och gjorde mig i ordning. För att sedan fotografera några enkla självporträtt, i min nya jeansjacka. Bilderna har jag redan visat er, men i fall ni inte sett dem av någon anledning så finns de här (länk).
 
En bukett med gula tulpaner och en skål med påskgodis, påskafton till all ära! 
 
Söndagskvällen spenderades framför monopolbrädan tillsammans med William och Emma. Jag kan meddela med stolthet i rösten, att det var jag som vann, haha! Både första och antagligen sista gången! 
 
På måndagseftermiddagen drog jag och familjen till Tesses café på mat. Och jag tog det som jag alltid brukar äta där, en hamburgare i ficka. För det är det ända jag orkar äta upp där och så är det ju gott också, så inget fel med det! 
 
Hej på er! Det var det påsklovet det och den tillbakablicken. Förutom detta har jag inte gjort så mycket annat än sovit, kollat Netflix och bara tagit det lugnt. Och nu har provveckan dragit i gång också, så denna helg kommer jag antagligen spendera med näsan i ett x antal olika skolböcker. Men det är så skönt sedan när provveckan är förbi!
Kram!

APRIL

2018-04-02 / 11:41:00
Hej på er och glad påsk! April är här och påsklovet börjar lida mot sitt slut. Det kommer ett skilt inlägg med påsklovets bravader lite senare, så håll utkik här under veckan. Det har i alla fall varit bra med lite ledighet för min del, och jag hoppas att ni också har haft en bra påskhelg!
Jag har även hunnit inviga min nya jeansjacka från ginatricot, under en fotografering i lördags. Så nu hoppas jag bara på varmare väder och att våren skyndar på en aning så jag kan börja använda den utomhus också!
Puss och kram!