VILLA AVSLUTNING 2018

2018-08-27 / 21:55:00
Hej på er! Tiden bara flyger i väg just nu känns det som. Påbörjade tredje veckan tillbaka i skolan i dag, och sommarlovet känns redan som att det ägde rum för en halv evighet sedan, trots att det i själva verket nyss tog slut. Varvar skolan och skolarbetet med jobb och lite, lite fritid där emellan. Och än så länge fungerar det bra.
 
Jag börjar dock känna på mig att vi går mot mörkare tider, kortare dagar och kyligare grader, speciellt musiken jag lyssnar på om dagarna avspeglar mina känslor rätt bra. Alla livliga sommarlåtar är utbytta mot lugnare låtar med lite tyngre budskap. Och med det sagt kan jag än en gång konstatera att jag lever för sommaren! 
 
Och på tal om sommaren, i lördags firade vi, precis som de flesta andra här i Österbotten, villa avslutning. Jag och William firade med tortilla till middag och senare på kvällen drog vi på en spontanare till Pensala på fest. Dock ingen höjdare alls, haha, nej usch en hemmakväll skulle varit mycket roligare. 
Kram!

BACK TO SCHOOL

2018-08-20 / 16:43:04
TOPP - GINATRICOT / BYXOR - GINATRICOT / SKOR - H&M / KOFTA - GINATRICOT 
 
Hej på er! Första veckan tillbaks i skolan är nu avklarad och bakom mig har jag även en hel helg bestående av jobb. Så med andra ord har jag haft fullt upp från första början, och så lär det fortsätta också. Skolan tar upp veckodagarna och jobbet på helgerna. Känner att ordspråket vila får man göra i graven inte kunde passa in bättre på mig just nu, haha.  
Annars har det gått bra hittills, trots att andra året i gymnasiet känns som världens mest onödiga år går det ju framåt, om än i sakta mak. Som tur är finns det ju en hel del roligheter att se framemot som händer under den tiden också, till exempel bilkortet. Bara sex månader kvar nu!
Kram!

SOME MOMENTS ARE GOLD

2018-08-09 / 10:00:00
Kan knappt förstå att det är mindre än en vecka kvar av sommarlovet. Vart försvann 10 veckor sommarlov? I och för sig så vet jag att svaret är, jobb. 
Jag har jobbat största delen av sommaren och under den resterande tiden har jag spenderat tid med min pojkvän och försökt hinna med så många icke-jobb relaterade saker som möjligt. För i början av sommaren lovade jag mig själv att jag skulle försöka hinna med så mycket roligheter som möjligt trots att jag jobbar, och när man har roligt går tiden fort, allt för fort.
 
Jag är ändå glad, glad över att jag lyckades hålla löftet jag gav mig själv och lycklig över att det har varit en alldeles fantastisk sommar! En riktigt sommar, med sol och värme! 
 
Puss och kram!

PINK SHITHOUSE PARTY 2.1

2018-08-08 / 11:04:00
Hej på er! I fredags bar det av till Forsby, på Pink Shithouse Party 2.1, ingen höjdare dock, utan jag skulle nog hellre ha varit på det som ordnades tidigare i sommar, haha. Lite skrattretande var det nog när vi kom dit och det knappt var någon där. Men vi gjorde det bästa av situationen, och till slut blev det nog en helt okej kväll det med, för i slutändan är det nog ända de man umgås med som väger tyngst. 

På lördagseftermiddagen bestämde jag, William och Bäck oss för att dra och simma till Vassor. Jag och William har aldrig tidigare varit dit, så det var roligt att prova på något nytt. Och det visade sig att det var en riktigt höjdare, klart och rent vatten, till och med så klart att man såg ner till bottnen när man stod på klipporna. Dessutom var det ganska folktomt där, och det om något var skönt, för det finns inget värre än att behöva trängas på stränder och andra badställen, haha. 
Kram! 

TUNGEVAAG & RAABAN

2018-08-02 / 18:14:00
Hej på er! I lördags drog jag, Jenna, William och Jacob på en spontanare till Jakobstad för att fira Jeppisdagarna. I och med att det inte var planerat så hade jag inte ens tänkt på att kolla upp vem det var som spelade där i år, så när jag fick reda på att det var Tungevaag & Raaban kunde jag inte vara annat än nöjd med beslutet att dra till Jeppis. 

Vi startade rätt sent från Vörå, så när vi kom fram till Jakobstad gick vi direkt till Friends & Brgrs, som vi hade kommit överrens om redan i bilen, för att äta lite mat så att vi skulle orka hela kvällen, och natten också för den delen. Maten var god, trots att vi stress-åt så att vi skulle hinna se Tungevaag & Raaban, haha. Och det hann vi också, och de var riktigt bra, bäst skulle det förstås ha varit om vi skulle ha stått längst fram så att man skulle ha sett lite bättre, Jenna och jag försökte dock ta oss längre fram så jag antar att det är tanken som räknas. 
 
Annars var resten av kvällen rätt okej den med, har man underhållande vänner lovar jag er att kvällen blir genast mycket roligare, för med härliga människor runtom kring sig spelar ju egentligen ingenting annat så stor roll. 
Kram!

SNURRAR IN AUGUSTI

2018-08-01 / 13:35:00
 
CROPTOP - GINATRICOT / JEANSKJOL - GINATRICOT 
 
Hej på er! Första augusti är redan här, vilket innebär att det är endast två veckor kvar av sommarlovet! Och det om något är sorgligt, för jag är verkligen inte redo att börja i skolan än. 
Dessa bilder är däremot inte fotograferade i augusti, utan dessa fotade jag för exakt en vecka sedan, nämligen i onsdags. Och detta måste definitivt vara en utav de svettigaste fotograferingarna jag har gjort, tror jag har aldrig svettats så mycket under en fotografering som då.
 
 
Föresten, ser ni att jag har gått och blivit något korthårigare? Det är dock klippt med en helt vanlig sax, av mig själv, och ett rätt så impulsivt beslut, så det är varken rakt eller någorlunda snyggt heller, haha. Men för min del gör det inte så mycket, eftersom mitt hår både växer snabbt och jag har för det mesta upp det i en knut på huvudet eller i hästsvans så då syns det ju inte hur ojämnt det är. 
Men nu ska jag börjar göra mig i ordning för jobbet, börjar nämligen om 30 minuter. 
Kram!