SWEATER WEATHER

2018-09-30 / 22:53:00
Hej på er! Det börjar vara ett tag sedan jag har visat något från mitt rum sist. En hel del har hänt sedan 2015 när jag visade mitt rum senast här på bloggen. Jag har bland annat kastat ut den gamla, och väldigt mycket för liten sängen, och köpt en ny. En 1,60 säng från Jysk, och jag älskar den!
Sedan har klädstilen ändrats en hel del också, vilket syns ganska bra på min klädställning, som dock för tillfället bara pryds av stickade tröjor. Hösten till all ära, haha. Nästan alla stickade tröjor som hänger där är inköpta i höst också, så allt är nästan helt nytt och bara väntar på att få användas. Bästa känslan. 
Kram!
 

NIKE DUNJACKA

2018-09-22 / 15:05:00
Jackan hittar ni här.
 
Nu har jag äntligen köpt mig en ny höst- och vårjacka! När den gamla blev för liten för flera år sedan har jag varken orkat eller brytt mig om att skaffa en ny. Utan när det har blivit kallt och kyligt om höstarna har jag hoppat över höstjackan och dragit på mig vinterjackan med detsamma. Och nu börjar tyvärr min vinterjacka vara urtvättad och sliten också.
För egentligen var det en ny vinterjacka jag var på jakt efter, i lördags när vi var i Vasa, men de hade inte kommit in i butik då ännu, så det blev en ny höst- och vårjacka i stället. Inte en jacka heller, utan två i ett. För den går nämligen att använda båda vägarna, så när man drar den ut och in kommer den svarta sidan fram och när man drar tillbaka den kommer den vita sidan fram, snacka om en praktisk jacka! 
Kram!

EYES ON THE PRIZE

2018-09-21 / 13:18:21
Hej på er! Nu är provveckan över och alla prov är äntligen skrivna, och på måndag inleds en ny period. I kväll jobbar jag från klockan 16.00 till 21.15, men sen är jag ledig lördag och söndag. Och det ska bli så skönt! 
Förutom skolan och jobbet, så har jag faktiskt lyckats klämma in lite roligheter också, på den lilla fritid jag har. Jag och William bestämde oss för att dra till Tesses Café och äta en torsdagskväll, efter klockan sex när jag slutade jobba.
Och dagen efter drog hela familjen till Dallas Pizzeria, som vi brukar göra när mamma fyller år, dock blev det en aning försenat i år. I och med att hon fyllde i juli, så nästan två månader försent, haha. Men gott var det! 
Vi har även börjat planera vår temastudieresa i skolan, så i april bär det av till Berlin om allt går som det ska, det vill säga om vi får ha samlat in tillräckligt med pengar...Nä nå, nog får vi väl det på ett eller annat sätt men det är ju en process det också. 
Kram!

YOU'RE GOLD BABY, SOLID GOLD

2018-09-16 / 16:34:21
Hej på er! För drygt en vecka sedan drog jag och lillasyster till ett solrosfält, som jag länge spanat in, för att fotografera lite. Jag kände inte för att släpa med mig stativ och massa extra packning dit, så Emma fick agera fotograf.
Och trots att solen ännu stod högt upp på himlen (vilket gör att det skapas skarpa skuggor) och Emma inte riktigt förstod hur jag ville att hon skulle fotografera så lyckades vi ändå knäppa några riktigt fina bilder.
Så även om en fotografering känns helt misslyckad när man är på plats, kan det ändå finnas något guldkorn bland alla dåliga och misslyckade bilder i kamerarullen, när man väl kommer hem och tittar efter. 
 
Om vi ska prata annat en fotografering också, så kan jag meddela att jag för tillfället är mitt uppe i en provvecka. I helg har jag jobbat fredag och lördag, så nu blir det att lägga hela söndagskvällen på att läsa på de fyra kommande proven. Gymnasielivet i ett nötskal...
Kram!

NYTT TILL HÖSTEN

2018-09-11 / 17:33:52
Hej på er! För snart två veckor sedan klickade jag hem lite nytt i klädväg till hösten. Det blev tre stickade tröjor, två huppare och en långärmad crop top, allt från H&M. Enkelt men snyggt!
Tycker det är såå svårt att köpa stickade tröjor, en del hittar jag inte någon jag fastnar för eller så finns de inte i min storlek...så när dessa tre fanns i min storlek var jag snabb med att genast beställa hem dem. Brukar vanligtvis inte ha så färggranna kläder så lite färg i garderoben skadar verkligen inte.
För jag är definitivt den typen som går runt med en huppare och svarta Alex byxor från gina tricot nästan dagligen, haha. Det finns inget bättre än huppare! 
Kram!

SEPTEMBER

2018-09-03 / 15:56:40
Hej på er! I gårkväll knåpade jag ihop detta höstiga kollage, i hopp om att det ska inspirera mig lite inför hösten, och er också för den delen.
Det känns som att det är en evighet sedan jag sist faktiskt tog mig tiden till att pyssla ihop något sådant här, så länge sedan att jag nästan hade glömt bort hur roligt och rogivande det är.
För det är något med att plocka ihop bilder i samma nyanser tillsammans med texter i olika fonter, som får mig att känna mig lugn och koncentrerad. Synd bara att tiden inte riktigt räcker till längre...
Kram!
 

FIREWORKS AT POWERPARK

2018-09-02 / 15:37:29
Hej på er! Nu kan man nästa säga att hösten börjar vara här, när septembermånad är inledd. Även i naturen kan man se en skymt av att hösten börjar vara på gång. Vilket betyder att det börjar vara dags att säga tack och hejdå till sommaren för den här gången och ersätta alla sommarplagg i garderoben med varmare och höstigare versioner.
 
I lördags var jag och William till Powerpark, för tredje året i rad, och såg på när de avslutade säsongen med de årliga fyrverkerierna. Jag tycker dock att programmet bara blir kortare för varje år, men trots det är det nog ändå värt att åka och se på det, haha. För det är ju en sån mäktig känsla och vackert också för den delen!
Kram!