POOL SIDE IS MY BEST SIDE

2019-11-21 / 17:55:00
Poolhäng stod på schemat söndagen till ära. Vi hade börjat inse att vi inte alls hade så många dagar kvar i värmen, så vi passade på att njuta extra mycket den här dagen. Söndagen blev även vår sista dag som vi kom att spendera vid poolen. Så nu kommer ni inte att behöva se flera bilder från poolen, jag lovar! 
 
Kvällens middag blev lax med franska och någon form av sås som jag inte längre kommer ihåg namnet på, men den var sjukt god. Vi åt på restaurangen El Sultán, som låg precis nedanför vårt hotell. Till efterrätt blev det chokladtårta (som jag misstänker var en vanlig fryst daimtårta) med grädde. Men choklad är ju alltid gott, så den slank nog ner. 
 
Efter maten gick vi på vår dagliga kvällspromenad ner till stranden. Nu i efterhand känns det som att vi var ner till stranden nästan varje kväll, men det var verkligen inte så, haha. Den här kvällen hittade vi i alla fall den här drömmiga fotoplatsen, så då blev dessa gulliga bilder till! Älskar platsen, människan och bara livet där och då! 
 
Fortsättning följer i ett senare inlägg.
 
Kram!
 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback