FÖRSTA DAGEN PÅ ÅLAND

2021-08-04 / 16:34:00
Vi spenderade nästan hela förra veckan på Åland, tisdag till söndag. Och det kan jag redan säga att det var så roligt att få uppleva Åland ännu en gång, och kanske främst Rock Off festivalveckan. Även om den inte var vad den en gång varit, det vill säga som den brukar vara under normala omständigheter. 
 
Bilfärden ner till Åbo startade redan efter klockan två, natten till tisdag. Väl nere i Åbo hade vi lite tid över så vi for via Sofias lägenhet på en kaffekopp, sedan fortsatte vi ner till hamnen. Ombord satt vi en stund på soldäck, tog igen lite sömn och så åt vi lunch förstås. 
 
När vi anlände till Mariehamn på tisdagseftermiddagen checkade vi direkt in på campingen Gröna Udden. Vädret visade sig från sin bästa sida, så vi bestämde oss för att dra i väg och simma till ett par klippor som några i gänget varit till tidigare år. Och eftersom vi visste att tisdagen kunde komma att vara den enda soliga och varma dagen på hela veckan passade vi verkligen på att ta ut det mesta av den och njuta fullt ut. 
 
Kvällen fortgick som alla andra kvällar kom att göra hela veckan. Först började vi smutta lite vid stugan för att sedan fortsätta inne på festivalområdet eller på någon bar i stan. Och på morgontimmarna på väg tillbaka till campingen blev det obligatoriskt att gå via pizzaluckan. Men jag klagar inte för de har sjukt goda pizzor, och dessutom får man dem på en gång! 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback