Åland - HOOJA, Sjökvarteret, Stallhagen, Getabergen, Grannas Äppel och Norlie & KKV

2023-08-01 / 21:50:00
Tisdagen den 25 juli anlände vi till paradisön Åland, som bjöd på ösregn. I all hast packade vi snabbt ur bilarna och bokstavligt talat kastade in vår packning i stugorna på Gröna Uddens camping innan vi gick till campingens restaurang för att äta middag. Rekommenderar faktiskt verkligen Gröna Uddens egna restaurang, så om ni inte har provat den tidigare bör ni göra det! Mätta och belåtna svidade vi om och började förfesta innan vi drog in till Rockoff-festivalområdet för att se HOOJA. Natten fortsatte sedan någonstans i dimman. 
 
Onsdagen den 26 juli vaknade vi pigga och utvilade, skämt åsido. Jag fick nog tjata några ur sängen innan vi kom oss i väg på dagens utfärd, men det var det nog värt, för vi hann tro det eller ej faktiskt med väldigt mycket. Vårt första stopp var Sjökvarteret, där vi strosade runt bland båthusen och träbryggorna. Därefter fortsatte vi till Stallhagen för att äta lunch, det var så gott med riktig husmanskost bland all skräpmat. 
 
Efter lunchen på Stallhagen fortsatte vi vidare till Getabergen och pallrade oss upp i ett utsiktstorn, också de som var höjdrädda vågade sig hela vägen upp. Därefter blev det fikapaus på Soltuna Restaurang och Café som också är beläget där. Och den kaffekoppen avnjöts med en ordentlig utsikt kan jag meddela. På hemvägen åkte vi förbi Grannas Äppel eller Grannas Bistro.
 
Väl tillbaka på campingen var det bara att byta om till utgångskläder och dra igång förfesten. Dagen avslutades sedan med Norlie & KKV på Rockoff-festivalområdet.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback