Puerto Rico - Dag 1

2023-12-04 / 13:43:00
Fredagen den 24 november kl. 14.00 landade vi på Kanarieöarna och en timme senare hade vi checkat in på vårt hotell för den kommande veckan. Hotellet vi bodde på i Puerto Rico är beläget nästan högst upp och heter Eden Apartments. På hotellrummet packade vi upp, såg oss omkring och insåg dessvärre att vi hade fått ett hotellrum med balkong och utsikt mot hotellets parkering (vi tänkte ju dock inte spendera dagarna på hotellrummet så egentligen gjorde det ju inte så mycket).
 
Kvällens outfit
 
I och med att klockan ändå var så pass sent på dagen när vi anlände, bestämde vi oss för att bara ta en sväng via butiken (som bekvämligt nog fanns i anslutning till hotellet) för att köpa frukost inför morgondagen, innan vi begav oss ut för att leta efter ett matställe där vi kunde äta middag.
 
Vi hade hört gott om Europa Shopping Centre så vi började där och gick nog slutligen in i en av restaurangerna, men jag rekommenderar inte det stället. Hela Europa centret är överfullt av folk (både av turister och inkastare som rycker dig i armen varje gång du går förbi), de har i princip samma meny på alla restauranger i hela centret och när du väl ska äta är det så stressigt att du knappt vet vad du har ätit. Så de kommande kvällarna kom vi inte att gå dit, bortsett från den sista kvällen när det ösregnade och vi inte hade något annat val, men mer om det i ett senare inlägg.
 
Ett plus kan restaurangen vi åt på i Europa centret faktiskt få, och det är för den goda citronglassen som jag tog till efterrätten. Den var super! 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback