Puerto Rico - Dag 3

2023-12-08 / 17:17:00
Söndagsmorgonen var mulen liksom nästan hela dagen. Så Emma och jag inledde morgonen med en promenadrunda. Det var bara vi, andra motionärer och massa vildkatter som var i farten. Vi passade på att röra oss åt det håll/område som vi rört oss minst på hittills. 
 
Efter frukosten på balkongen bestämde vi oss för att trots växlande molnighet ge poolen en chans. Det blev inte så långvarigt då solen till sist bestämde sig för att inte alls komma fram igen. Så då gick vi i stället tillbaka till hotellrummet och började göra oss i ordning för att gå ut lite tidigare än vanligt och äta middag. 
 
Kvällens outfit och kvällens vy från hotellet
 
Denna kväll prövade vi på en restaurang i Mogan Mall (ett nybyggt köpcenter). Restaurangen var fräsch och superbra utbud av både mat och dryck. Jag och Emma bommade dock lite och tog griskött i våra hamburgare så det var ju ingen höjdare, men William som var smart och tog nötbiff fick en riktig dunderburgare. Men vi gillade platsen och utbudet av restauranger, så vi bestämde redan den kvällen att hit åker vi igen. Den här kvällen råkade de även ha någon sorts "dinosaurieshow" på torget, så vi fick till och med underhållning medan vi åt.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback