Puerto Rico - Dag 7 & 8

2023-12-14 / 17:26:00
Den sjunde och sista heldagen i Puerto Rico spenderades vid poolen. Det var strålande sol hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, men sedan började det blåsa upp till oväder så då packade vi ihop och gick tillbaka till hotellrummet. Där duschade vi och gjorde oss i ordning för middag.
 
Kvällens outfit
 
Vi hade ursprungligen tänkt äta middag på hotellet den här kvällen, eftersom det utlovades väldigt mycket regn till kvällen. Men det var dyrt och menyn såg inte så lockande ut, så då gick vi mot Europa centret än en gång, eftersom det låg väldigt nära hotellet. Vi beslutade oss för en av restaurangerna som låg lite på utsidan av själva centret och den var faktiskt förvånansvärt bra, maten var god och servicen var smidig! Det stora minuset var att det undertiden vi åt började ösregna så vi var tvungna att springa tillbaka till hotellet för att inte bli genomblöta.
 
Morgonen därpå provade vi på hotellets frukost för första gången. I och med att det var sista frukosten vi skulle äta där tyckte vi att det var smidigast att äta hotellfrukost i stället för att stå för den själv. Frukosten var nog god, men herregud så stressigt det var vid buffén. Nästan så folk var rädda för att bli utan mat, trots att bufféborden svämmade över av frukostalternativ. 
 
Efter frukosten plockade bussen upp oss vid hotellet och tog oss till flygfältet. Därefter var det en sex timmarsflygresa som väntade. 
 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback