SUMMER IS MY FAVOURITE OUTFIT

2016-07-27 / 14:19:56
 
 
 
 
 
Kofta och shorts från H&M / Croptop från BikBok / Kalevala ring / Ballerina Halpa-Halli  

OCEAN AIR, SALTY HAIR

2016-07-26 / 20:48:00
Villaliv, 30 grader, badtunna, bubbelpoolhäng -älskar't! 
Sommaren är underbar. De senaste dagarna har verkligen varit typiska sommardagar till hundra procent.
I lördags spenderade jag och William dagen på villan. Åt gott, simmade, paddlade gummibåt (rena rama samarbetsövningen, hahah..), körde båt och bara njöt av sommarvärmen. Sedan på kvällen for vi ut på byn tillsammans med resten av folket.
I söndags for vi till Williams villa för att vara i badtunnan (första gången för i år; check!) vilket var super mysigt! Riktigt typisk villadag, grillade god mat, badtunna och låg och flöt på badmadrasser i vattnet -myys! 
Sen idag har vi invigt deras nya bubbelpool, fyfan va roligt! Så jäkla härligt att ligga i bubbelpoolen medan solen lyste. Ungefär tre timmar i streck satt vi där och bara chillade! Definitivt en utav sommarens bästa höjdpunkter! Pusss!

trippin' on skies, sippin' waterfalls

2016-07-25 / 19:18:35
 
 
 
 
 
 
Fotograf: Sofia Grind | Modell & redigering: Jenny 

NIGHT MEAL

2016-07-21 / 15:42:01
Don't waste your youth growing up
Natten till lördagen blev det en liten spontanare till Vasa med ett gäng kompisar. Kvällen hade i sig varit urtråkig, minns inte ens vad vi gjorde före vi bestämde oss för att vi sku fara till Vasa. Det tog ungefär en timme att köra till Vasa, och vädret var inte heller det bästa men fan så roligt det var ändå! Dock regnade det rätt mycket när vi for hem, men jag klarade mig undan regnet och blev endast lite blöt på knäna. Vi for till ABC i Gamla Vasa och åt lite skräpmat natten till ära. Sämsta matvanan man kan ha men det är ju bara sommar en gång om året. Och gott var det! 
Puss!

GOOD TIMES & TAN LINES

2016-07-21 / 12:14:00
30 grader, sol, mat, villa och bästa sällskapet -villaliv deluxé!
I går, på förmiddagen, for jag och William till butiken för att handla mat som vi skulle ha med oss till villan. Det blev rätt onyttigt, men vafan haha! Sedan bar det av mot Brudsund, cirka 50 minuter tog det att köra till villan med vespa.
När vi kom fram åt vi lunch och sedan somnade vi i solen, jag i solstolen och William på madrassen bredvid, i typ en timme. Annars gick dagen åt till att äta, bada, sola, lyssna på radio och skratta så magmusklerna värkte! Skulle jag betygsätta gårdagen skulle den få tio av tio solklara poäng! Så jävla roligt hade jag! Fan vad jag älskar sommaren, please stay forever and ever. Orkar fan inte med hösten och vintern. På sommaren lever man och resten av året existerar man bara, typ så känner jag! 
I allafall, fler såna här dagar kommer det definitivt bli! Puss!

PÅ SVERIGES GATOR

2016-07-17 / 19:52:00
 Tröja från BikBok / Byxor från Ginatricot / Väska från H&M / / Smycken, ballerina och läderjacka okänt

GRANNLANDET FÖR EN DAG

2016-07-17 / 17:29:00
 
 
I torsdags <14.7> ringde alarmet 04:00, åt frukost, sminkade mig och packade snabbt för att sedan hoppa på bussen till Vasa, och därifrån ta färjan över till Umeå, tillsammans med William, Jenna, Jacob, Johanna och William.
 
Så med cirka två timmars sömn bakom oss, kämpade vi verkligen med att hålla oss vakna under de fyra timmarna ombord på Wasaline. Vi satt ute på däck en hel del, i solen till en början, men sedan när vi började närma oss grannlandet var det så dimmigt så vi skulle lika bra ha kunnat sväva bland molnen. Man såg ingenting över kanten, allt var bara vitt! 
 
När vi väl anlände till Holmsund, tog vi bussen till Avion shoppingcenter, där vi hade fyra timmar på oss innan det var dags att ta bussen tillbaka till färjan igen. Så vi shoppade, fikade på Espresso House (frappe med jordgubbs och vitchokladssmak, tips!), fotograferade och stressade som bara den för att hinna in till de flesta butikerna! Skulle så gärna ha velat stanna över natten, så att man säkert skulle ha hunnit med allt! 
 
Klockan 18:00 startade hemfärden, och vi satt i baren och lyssnade på musik, drack jordgubbsdrinkar och bara chillade, hela båtresan hem. Kände mig så död när vi satt i bussen påväg till Vörå, och när jag väl gick och la mig hos Williams vid  02:00 somnade jag på en gång!
En jävla perfekt dag var det!
See you soon Umeå! ♥

VÖRÅDAGARNA 2016

2016-07-15 / 13:41:00
VÖRÅDAGSHELGEN <8-9.7> var en succé! Helt klart bästa helgen hittills i år!
 
På fredagskvällen var det maxmodansen som gällde, det regnade i princip hela kvällen, dock duggade det bara i Maxmo som tur var, men ändå..det regnade! Men lite regn stoppade inte oss från att ha en jävligt rolig kväll. Bussen anlände till Maxmo vid 21:00, vandrade iväg mot skogen, där vi vistades till största delen utav kvällen tillsammans flera andra ungdomar och äldre från kommunen.
Timmarna bara rann iväg och jag hade så roligt! Natten började skymma och efter midnattstimmarna tog jag och några fler en taxi tillbaka till grillen. Där åt vi lite skräpmat till nattmat och sedan började vi söka oss hemåt vid 02:30.
 
På lördagskvällen var det dags för dans numero dos samma helg och solen sken och vädret vara bara älskvärt. Vörådagsdansen var på Storberget i Rejpelt, denna gång cyklade vi dit. Hade galet roligt under hela kvällen som fortsatte ända in i morgontimmarna -älskar älskar älskar nattäventyr, som den nattmänniska jag är!
Träffade massa bekanta och lärde känna massa nya människor! Vid 03:00 köade vi i en evighet för att få beställa mat, ahaha som sagt maten smakar bäst om natten! Sedan bar det av mot en efterfest och därifrån hem vid 05:00, klev innanför dörren vid 05:30 och stupade i säng på en gång!
LYCKAD HELG TILL TUSEN! TACK ALLIHOPA! ♥
 

LANGRADIN 2016

2016-07-15 / 12:38:00

 
Heej på er! Bloggen ligger lite åt sidan nu under sommaren, dock tror jag inte att jag är enda det är så för. Men jag ber om ursäkt för de få och halv slarvigt gjorda inlägg som kommer upp här lite nu som då. Men det är så livet ser ut om somrarna -livet leker och jag ÄLSKAR DET! 
Under Vörådagsveckan ordnas alltid en parad, som på dialekt kallas Langradin, där företag och olika sällskap inom Vörå kommun går för att göra reklam åt sig. Bland annat så var min lillasyster Emma och hennes fotbollslag med.
Klockan tio vaknade jag och William av att ha snoozat två alarm redan. Vi slängde i oss en snabb frukost och gjorde oss färdig för att sedan befinna oss i centrum för att se på Langradin som började klockan elva. Efter det hängde vi bara i city tillsammans med lite folk och sedan for jag hem för att börja göra mig i ordning för vörådagsdans nummer två! Mer om det i nästa inlägg.
Puss på er!

DALLAS PIZZA PALAZZO

2016-07-13 / 11:41:31

I fredags bjöd pappa hela familjen på mat, eller ja..PIZZA! För att fira min mammas födelsedag <8.7>. 
Vi beställde varsin pizza på restaurangen Dallas pizza, som ligger lite utanför Vasa centrum och åt i lugn och ro medans regnet spillde ner utanför fönstret. Jag tog en Opera, som vanligt, haha..vågar aldrig prova på något nytt!
Men operan var supergod ändå, och det är så länge sedan jag ätit en pizza som inte osten torkar bort på. Och väntetiden var heller inte särskilt lång, utan jag tycker att det gick fort att få maten. Så jag rekommenderar Dallas pizzeria!
 Grattis i efterskott mamma! ♥

SOMMARFEST PÅ NORRVALLA 2016

2016-07-12 / 16:52:00
WWIHH! Japp, i torsdags fräste jag och William iväg i spöregnet, med vespa, till Norrvalla för att se KAJ, Hasse Andersson och Samir och Viktor live!
Under vörådagsveckan ordnas en sommarfest på Norrvalla, varje sommar, och dessa ovannämnda var årets artister. Dock regnade det från och till under hela dagen och under uppträdandena, så jag blev riktigt förbannad där ett tag över att jag inte kunde fota när jag ville! Annars var själva sommarfesten suverän, bra artister och jävla bra feeling. En galet bra start på vörådagshelgen! VI FICK FEELING! 

KALEVALA RING

2016-07-06 / 14:26:04
Jag har inte hunnit visa några bilder på Kalevala ringen jag fick av mamma och pappa, i konfirmationspresent. Förrän nu, är den inte vacker? Älskar den! Så fin ju! ♥

BDAY CELEBRATION

2016-07-04 / 14:00:44
Igårkväll firade vi fammo, som fyllde 70 år! Grattis en gång till!
Först samlades vi vid Tesses café och åt super god mat tillsammans med släkten. Vi satt och väntade på vår mat i säkert över en timme, så det var lite surt, annars var maten super god! Jag beställde en Fjärdens hamburgartallrik som vanligt -börjar bli en tradition! Sedan for vi vidare på kaffe till fammos och faffas. Där var det bara att försöka trycka i sig lite mera tårta, bulla och kakor vid kaffebordet. 
När 70-årsfirandet var över väntade jag i nån timme på att William skulle börja komma hem från Helsingfors så småningom, och så for jag dit och stannade där över natten. Så jävla skönt att han äntligen är hemma igen!

SUMMER WISHES

2016-07-01 / 16:08:37
Det är SÅÅ LÄNGE sedan jag har varit och shoppat nu så, det börjar verkligen bli dags!  Har googlat runt lite idag och något jag verkligen har svårt att hitta är bikinis. Men jag tänker att det blir lättare när jag väl kommer mig iväg till stan och får prova mig fram. Så det lär lösa sig!
Annars har jag fastnat för de två ovanstående kjolarna, har aldrig i hela mitt liv gillat kjolar. Och vem vet, det kanske ser förjävligt ut på mig men det återstår att se, jag kan ju alltid prova!
Det skulle vara roligt med något helt nytt!
Kram!