VÖRÅDAGARNA 2016

2016-07-15 / 13:41:00
VÖRÅDAGSHELGEN <8-9.7> var en succé! Helt klart bästa helgen hittills i år!
 
På fredagskvällen var det maxmodansen som gällde, det regnade i princip hela kvällen, dock duggade det bara i Maxmo som tur var, men ändå..det regnade! Men lite regn stoppade inte oss från att ha en jävligt rolig kväll. Bussen anlände till Maxmo vid 21:00, vandrade iväg mot skogen, där vi vistades till största delen utav kvällen tillsammans flera andra ungdomar och äldre från kommunen.
Timmarna bara rann iväg och jag hade så roligt! Natten började skymma och efter midnattstimmarna tog jag och några fler en taxi tillbaka till grillen. Där åt vi lite skräpmat till nattmat och sedan började vi söka oss hemåt vid 02:30.
 
På lördagskvällen var det dags för dans numero dos samma helg och solen sken och vädret vara bara älskvärt. Vörådagsdansen var på Storberget i Rejpelt, denna gång cyklade vi dit. Hade galet roligt under hela kvällen som fortsatte ända in i morgontimmarna -älskar älskar älskar nattäventyr, som den nattmänniska jag är!
Träffade massa bekanta och lärde känna massa nya människor! Vid 03:00 köade vi i en evighet för att få beställa mat, ahaha som sagt maten smakar bäst om natten! Sedan bar det av mot en efterfest och därifrån hem vid 05:00, klev innanför dörren vid 05:30 och stupade i säng på en gång!
LYCKAD HELG TILL TUSEN! TACK ALLIHOPA! ♥
 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback