BIRTHDAY GIRL

2017-11-27 / 15:19:30
På lördagsförmiddagen följde jag med mamma och lillasyster in till stan en sväng, jag köpte endast en födelsedagspresent till Elin och en julklapp. Och senare på kvällen började jag göra mig i ordning inför kvällens födelsedagsfirande.  
Sjutiden började alla i tjejgänget vara på plats hemma hos Elin för att fira hennes födelsedag (som egentligen var i onsdags) med tortillas och lekar. Först åt vi och efter maten samlades vi i vardagsrummet för lite presentöppning och efter det var det dags för lite lekar. Ballongtävlingen var definitivt roligast av dem alla, haha!
Vi tio tiden började jag söka mig hemåt och på vägen hem plockade vi även upp William. När vi kom hem somnade vi nästan på en gång, och dessutom har jag dragit på mig en jävla förkylning så vaknade flera gånger av täppt näsa både natten till söndagen och natten till i dag. 
Kram!

FLUFFY AS F*CK

2017-11-26 / 12:17:00
Inköpen från när jag och familjen var till Tammerfors förra lördagen. Jag kom alltså hem med en världens fluffigaste och bekvämaste jacka från ginatricot, en sticka tröja med snörning baktill från New Yorker och en mjuk filt, ett doft ljus och en kruka (som jag tänkte ha sminkborstarna i) från IKEA.
 
Nu har det ekat tomt här i nästan en hel vecka, så nu började de verkligen bli dags för lite uppdatering! Jag har haft fullt upp från måndag till fredag med skolarbete och även helgen har varit fullbokad.
På fredagen efter skolan blev det även ett litet spontant inhopp på restaurangen som finns på Norrvalla, så då jobbade jag från kl. 15:00 till 22:30 och efter det for jag direkt hem och så kom William hit, och kort därefter gick vi och la oss. 
Jag tror jag berättar om lördagens bravader i ett senare inlägg, för att hålla det här inlägget så kort som möjligt, så håll utkik!
Kram!

A DAY TRIP

2017-11-20 / 17:44:00
I lördags var det tidig väckning som stod på schemat, för att sedan bila ner till Tammerfors tillsammans med familjen. Vi hade planerat in en shoppingdag på Ideapark och IKEA lördagen till all ära!
Vi började dagen på Ideapark och när vi hade varvat nästan alla butiker som var av intresse så åt vi lunch på raxs pizzabuffé, mums! Efter maten gick vi i några sista butiker för att sedan åka vidare till IKEA. Och på IKEA blev det bara en snabbvisit, för alla började bli så trötta och omotiverade. Sedan bar det av hemåt igen. Några ynka inköp gjorde jag, och med lite tur så kommer de att komma upp ett separat inlägg om det så småningom. En väl spenderad lördag blev det i alla fall! 
Kram! 

GOOD FOOD, GOOD MOOD

2017-11-15 / 16:05:33
Hej på er! De två senaste helgerna har inkluderat en hel del kalasas och firas, och med det kommer ju massa mat. Så därav alla dessa matbilder, haha. Förra söndagen firade vi min kusin som fyllde 10 år, i lördags var vi på födelsedags- och farsdagskaffe till fammo och faffas och i söndags var vi på mat och farsdagskaffe till mommo och moffas. Kan med andra ord så gott som säga att jag rullat genom hela helgen! Men gott var det!
 
Halva veckan, av första veckan i period tre, har nu gått och jag har redan en jävligt lång to do lista som är fylld med saker som måste göras. Och det mesta är förstås skolrelaterat, men en hel del borde jag få avbockat redan i kväll så det är ju skönt. Till något lite mer positivt, William kom hem från internatet i dag, vilket innebär att jag får spendera kvällen med honom! 
Kram!

BILDBRIST OCH TIDSBRIST

2017-11-10 / 18:34:11
Hej på er! Jag börjar verkligen ha bildbrist nu, ett tecken på att det börjar bli dags för en ny fotografering. För bilderna här ovan tog jag för flera veckor sedan. Får se om jag får klämt in någon fotografering till helgen eller om det blir senare.
Jag tycker sådär allmänt inte om novembermånad, för det är nog utan tvekan den månad jag är som minst inspirerad till att göra någonting över huvudtaget. Och det syns tydligt i hur sällan och lite jag har bloggat tidigare år i novmeber månad.
Nu till något roligare, det är fredag, vilket innebär helg! Andra perioden i gymnasiet är nu över och vi har skrivit alla prov och också fått ut dem. Jag är helt nöjd med resultaten i de flesta!
På måndag börjar tredje period och den är minst lika fullspäckad som den tidigare perioden. Så det är bara att bita ihop och försöka överleva tills vi får jullov!
Kram!

WHATEVER YOU DO, DO IT WELL

2017-11-06 / 14:41:12
 STICKA TRÖJA -GINA TRICOT / BYXOR -GINA TRICOT / SKOR -DINSKO / ÖRHÄNGEN -GINA TRICOT
 
Hej på er! I dag slutade jag redan klockan ett och nu är hälften av alla prov skrivna för denna period, har ännu tre kvar sedan är det över för den här gången!
När jag kom hem drack jag en kopp kaffe, städade rummet och nu hinner jag till och med blogga lite innan jag måste börja ta tag i provläsning nummer fyra.
Här är förövrigt några outfitbilder som jag helt glömt bort att visa er sedan de blev fotade. Älskar den här stickade tröjan, så mjuk och bekväm! 
Kram!

CHRISTMAS WISHLIST

2017-11-04 / 15:34:00
November är redan här och julen börjar närmar sig så småningom. Vilket innebär att det börjar bli den tiden på året när jag visar er vad som finns på min önskelista. Den är något kortare än den brukar vara, och det var mycket svårare att sätta ihop listan i år. Och jag gissar att det beror på att jag börjar bli äldre?
I år önskar jag mig i alla fall nya dynor (länk), gråa sängkläder (länk), lösögonfransar (länk), ögonskuggspaletten Nude Dude från The Balm (länk), lårhöga stövlar från Nelly (länk), kalender från Jo & Judy (länk) men framförallt pengar.
Kram!

GET UP. CLEAR YOUR DESK. TIE YOUR HAIR AND JUST START.

2017-11-03 / 15:40:00
Hej på er! Jag är mitt uppe i provveckan just nu, så därav tystnaden på bloggen. Nu har jag skrivit en tredjedel av alla prov, jag har fyra prov nästa vecka ännu sedan är det över för den här gången. Dagarna under provveckan ser i princip ut så här: läsa på prov-skriva prov-läsa på nästa prov-skriva nästa prov..hela veckan ut!
Bilderna här ovan är från slutet av oktobermånad.
Snöns tidiga ankomst ledde till julfeelis redan i oktober. Så i lördags tjuvstartade jag och Sofia julfirandet med bland annat julstjärnor, haha..det var i princip mer snö ute då än vad det kommer vara på julafton som vanligt.
Nu ska jag titta på ett avsnitt av Vampire Diaries på Netflix och njuta av fredagen!
Kram!