RUKA SKI SLOPES & REINDEER

2018-04-27 / 16:49:00
Hej på er! Nu ska ni äntligen få ta del av helgen jag spenderade i Ruka! Vi börjar med fredagen och lördagens händelser. 
Halva fredagen spenderades i bilen och när vi kom fram packade vi bara upp och installera oss i våra rum. Senare på kvällen hann William och jag faktiskt ta en liten promenad upp till renhagen, som står en bit upp i en av backarna. Och som ni säkert lagt märke till så är renarna definitivt en av höjdpunkterna med Ruka! 
 
På lördagsmorgonen var det tidig väckning som gällde, för att vi skulle hinna till backen så tidigt som möjligt. Det bästa som finns är när man är en av de första i helt orörda backar! Det blåste dock rätt kallt och ingen sol syntes till, men det var roligt att åka snowboard igen! De gångerna blir tyvärr allt färre nuförtiden, utan någon anledning egentligen, för känslan är helt obeskrivlig när man susar ner för backarna! 
 
Det var dock riktigt tråkigt att uthyrningen av snöskotrar hade stängt för säsongen! Men om man ska se det från den ljusa sidan så gör det mig bara ännu mer taggad på att dra till Ruka nästa år igen, och då för att åka snöskoter! 
 
Kram!
 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback