HAPPY TUESDAY

2018-02-27 / 12:58:44
Hej på er! Dessa fina blommor fick jag av mamma när jag fyllde år, för snart två veckor sedan. 
Jag har inte gjort någonting märkvärdigt ännu under sportlovet, och jag har heller ingenting inplanerat. Vilket är ganska trist! Jag skulle åtminstone vilja komma mig iväg in till Vasa en sväng och gå en runda i lite affärer. För det börjar vara ett tag sedan sist, och nu har ju även vårkläderna börjat komma in!
 
Igår pysslade jag ihop en fotobok till mamma, med bilder från min och lillebrors konfirmation. Så det blir spännande att se hur slutresultatet blev sedan när den trillar ner i postlådan! Något litet att se framemot har jag ju nu i alla fall..
Kram!

FÖDELSEDAGSPRESENTER

2018-02-25 / 15:27:00
Fina födelsedagskort från både familj, släkt och vänner.
 
Therése Lindgrens andra bok Vem bryr sig?
 
Två ögonskuggspaletter, båda i så fina nudefärger. En från Viva la Diva och en från The Balm.
 
En flaska sparkling wine.
 
Ett supersnyggt och glittrigt shotglas med texten Princess runtom. 
 
Två ansiktsmasker, bamboo och honung
 
Fyra stycken champagneglas från iittala.
 
En elvisp.
 
Choklaad!
 
En väggkalender, som man antingen skriver upp saker vecka för vecka eller månadsvis. Jag valde månadsvis, eftersom jag redan har en kalender som jag använder vecka för vecka och för att jag tycker man har bättre koll på vad som komma skall när man ser hela månaden på en gång.
 
Och sist men inte minst, en ljuslykta.
Jag fick även en hel del pengar, och en fin blombukett av mamma!
 
Tack så mycker allihopa för alla fina födelsedagspresenter! ♥

ÄNTLIGEN SPORTLOV

2018-02-25 / 10:14:00
Hej på er! Nu har vi äntligen fått vårt efterlängtade sporlov! Och det är så skönt, för nu hinner jag ta tag i allt som har med bloggen att göra och ägna mer tid åt den! 
Bilderna ni ser i detta inlägg är från de senaste veckorna. Bilden på mig och Nikita är från torsdagen den 15 februari (min födelsedag dessutom) när vi hade Penkkis i skolan. Penkkis är den dagen alla abiturIenter får läsledigt och har då den dagen till ära styrt upp ett helt program med utmaningar och andra dumheter för oss andra. 
De två sista bilderna är från släktkalaset som jag hade i söndags, och smörgåstårtan som ni ser på bilden var såå god! 
Kram!

BURGERNIGHT WITH MY BABES

2018-02-22 / 16:27:00
Find your tribe, love them hard.
 
I lördags, den 17 februari, hade jag bjudit in tjejerna på mat hemma hos mig för att fira min sjutton årsdag! Det var super härligt att ha alla tjejer samlade under samma tak för en gångs skull, det händer tyvärr allt för sällan. 
 
Tillsammans fixade vi ihop hemlagade burgare, som vi fyllde med bland annat smälltad cheddarost, sallad, gurka, tomat, paprika, bacon och hamburgardressing, och serverade med fries. Det var såå gott! Till efterrätt serverade jag sedan en lime cheescake, som mamma och jag hade gjort dagen innan. Den blev riktigt lyckad den med, syrlig men god! 
 
Både innan, under och efter maten pratade vi i mun på varandra som om vi skulle ha betalt för det, haha! Men älskar att man kan säga precis som det är åt dessa tjejer och att någon alltid förstår och relaterar till det man säger! 
Förutom våra heta diskussioner hann vi även spela lite spel, och trots att det blev lite knasigt där på slutrakan så hade vi sjukt kul i alla fall. Så tack för en fantastisk kväll! 
Puss och kram! 

YOU CAN DO ANYTHING BUT NOT EVERYTHING

2018-02-20 / 15:35:59
Hej på er! Nu ligger jag verkligen efter med uppdatering här på bloggen kan jag lova er! Jag har så mycket jag vill dela med mig av och visa er, som jag inte hunnit med ännu! Och dessutom är jag väldigt noggrann med att allt kommer upp i rätt ordning, så därför tycker jag att vi börjar med dessa bilder som jag passade på att fota på samma gång som jag fotograferade mina födelsedagsbilder. 
Nu ska jag börja ta tag i redigeringen av ett flertal bilder från de senaste dagarna och försöka få det mesta gjort innan jag drar till Williams.
Kram!

SEXY SEVENTEEN

2018-02-15 / 06:00:00
Birthdaygirl, happy birthday to myself! 💕

PANCHO VILLA & FIFTY SHADES FREED

2018-02-14 / 22:00:00
11 februari

Alla hjärtans dag till all ära tycker jag att vi kan ta en liten tillbakablick på söndagen, den 11 februari, när jag och William hade vår årsdag! Vi firade våra fyra år tillsammans med att gå ut och äta och sedan på bio. Vi bestämde oss för att testa på en restaurang som varken jag eller William varit på tidigare, så lotten föll på Pancho Villa i Vasa, där smällde vi in varsin hamburgarmåltid!

Mätta och belåtna sökte vi oss senare mot bion, för att se den tredje och sista filmen i Fifty Shades triologin, Fifty Shades Freed. Och som jag har väntat och längtat! Jag läste ut alla tre böcker för drygt två år sedan, så gissa om jag inte har väntat ut filmerna som bara den efter det!! 
Jag funderar på att börja läsa böckerna som skrivits ur Christians perspektiv nu när jag såg att den andra boken av det kom ut i fjol. För jag vill inte att deras historia ska ta sluut!
 
Så med det sagt förstår ni nog att jag tyckte filmen var bra, rekommenderar starkt! Men böckerna är nog bäst!
Puss och kram!

FYRA ÅR TILLSAMMANS!

2018-02-11 / 20:16:00
11 februari - dagen jag har spenderat hela fyra år tillsammans med min favorit människa! 
 
älskar dig! 

RELAXING FRIDAY

2018-02-09 / 18:50:02
Flera vintriga bilder från i onsdags. 
I dag har jag inte gjort så mycket annat än legat här hemma och varvat lite provläsning med serietittande på Netflix. Och igår efter skolan kom min vän Jenna över för att hjälpa mig att färga håret, så snällt av henne att ställa upp varje gång! Tack så mycket för det!
I morgon däremot händer det grejer för då har jag planerat in en fotografering, och inte vilken fotografering som helst utan den jag ser framemot varje år, kan ni gissa vilken det är? Mina födelsedagsbilder såklart! 
Kram!

I VINTERKYLAN

2018-02-08 / 20:57:58
Hej på er! Halva provveckan är avklarad och jag har endast två prov kvar, som skrivs på måndagen och tisdagen. I morgon har jag inga lektioner så nu tar jag helg! Så skönt med en ledig fredag!
I går när jag kom hem från skolan en timme tidigare än vanligt passade jag på att ta med mig kameran ut i fin vädret en sväng. Det har varit sjukt kallt den här veckan, så dessa bilder ljuger verkligen inte utan det är precis så kallt som det ser ut!
Nu ska jag dricka min kopp te och kolla lite youtubeklipp, medan jag väntar på att William ska ringa.
Kram!

LUGNET FÖRE STORMEN

2018-02-04 / 16:15:20
Två sportiga bilder på mig och Jasmine, från i fredags när vi hade skidning på gymnastiken. Sista gymnastiklektionen för denna period dessutom!
Min helg har varit rätt lugn, lugnet före stormen kan man väl säga med tanke på att provveckan drar igång redan nu i veckan. Första provet skrivs på onsdagen, så jag kan säga redan nu att uppdateringen kommer antagligen att vara rätt dålig här på bloggen. Och dessutom har jag dragit på mig en förkylning också, så det blir en tung provvecka det här! 
Kram!

ART HAS NO RUELS

2018-02-03 / 16:14:00
Dessa härliga bilder blev till i förmiddags när jag kom hem och överraskades av att solen lös in i mitt rum, och bildade ljusskuggor på väggarna. En salig blandning av det jag har på min bucketlist (länk) och jag är så nöjd! Dessutom orkade jag inte sminka mig heller, så det blev både osminkat och spontant Bäst så!
Längtan efter sommaren är total, för tänk vad snyggt med solbränd hy, denim shorts och en vit croptop!
Kram!

NYTAPETSERAT SOVRUM

2018-02-01 / 22:53:00
Första februari till all ära tänkte jag ni skulle få ta del av mitt och mammas mästerverk! Vi har nämligen tapetserat om i mamma och pappas sovrum. Bara för någon vecka sedan på en fredagskväll smällde mamma och jag upp fondväggen. Och se så stiligt det blev! Och jag tycker det blev överförväntningarna snyggt för att vara första gången vi tapetserade helt på egen hand. 
Det blev en fondvägg, som syns tydligt här på bilderna, och tre vita väggar i matchande färgton. Tyvärr har jag inga förebilder, men ni kan föreställa er fyra gulaktiga väggar med en riktigt ful bård längs med hela rummets väggar.
Kram!