MIDSOMMAREN

2018-06-26 / 18:34:05
Hej på er och glad midsommar i efterhand! Hoppas ni hade en fin midsommarhelg, trots regn och tråkigt väder. Själv har jag inte gjort något märkvärdigt, utan mestadels umgåtts med William, badat lite i bubbelpoolen och i söndags jobbade jag kvällsskifte. I lördags passade jag dock på att gå ut och fotografera några midsommarbilder när regnet äntligen upphörde. 
 
 
Så midsommarhelgen var en lugn helg med andra ord. Däremot så har jag fullspäckat schema de två inkommande helgerna, med flera roliga evenemang på gång. I helg är det bland annat maxmodansin och Klacken party som gäller, och nästa vecka drar vörådagsveckan i gång och med den kommer massa roligheter! Bara tre jobbdagar kvar, innan helgen drar i gång! 
Kram!
 

BUBBELPOOL & SOMMARLOV

2018-06-22 / 13:16:35
Hej på er! Här kommer en hel del ögonblick som jag har lyckats fånga på bild under junimånad. I början av juni hade vi en tacokväll med lite främmande hemma hos oss och dagen efter vankades det skolavslutning, samt firandet av sommarlovet hos Nikita. Sofias kaniner har även fått kaninungar, tre stycken små hårbollar, så William och jag har tittat till dem lite nu som då. Och de har växt så otroligt mycket under bara några dagar! Sedan har jag även jobbat nästan alla dagar i veckan under de två senaste veckorna. 

I lördags, efter jobbet, kom jag och William på att vi skulle göra i ordning bubbelpoolen nu när det för en gångs skull var lite sommarvärme i detta land. Värmen har dock försvunnit sedan dess men vi hann avnjuta en söndagsmorgon i poolen åtminstone. Och vi funderar även på att bada lite i helg nu när det är midsommar, trots att det regnar och ska regna hela helgen...För några andra midsommarplaner har vi inte. Och jag ville så gärna fotografera några midsommaraktiga bilder med till exempel blommor i håret, men den planen får jag nog kassera om det fortsätter regna så här...
Kram!


BLOOM BABY, BLOOM

2018-06-19 / 08:25:15
Hej på er! Första jobbveckan är förbi nu, och jag är redan inne i vecka två. I sommar hade jag turen att få två sommarjobb! Så nu, och ända fram till andra veckan i juli, sommarjobbar jag på ett äldreboende här i kommunen.
Sedan har jag även sommarjobb på S-market här i Vörå, där jag för tillfället endast jobbar någon kväll i veckan och på helgerna, eftersom jag är på äldreboendet på dagarna. Och hittills tycker jag att det har fungerat bra med två jobb på samma gång! Det har dock blivit lite mindre fritid över, men jag har nog hunnit med en hel del för det, vilket jag kan ta upp i ett senare inlägg. 
 
Hela förra veckan var det superfint väder, med både sol och värme, så då då passade jag på att gå ut en sväng med kameran och föreviga dessa vackra blommor. Rosa och grönt, världens härligaste kombination, det bara skriker sommar om det! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning till jobbet, så vi hörs!
Kram! 

VERONICAS KONFIRMATION

2018-06-11 / 17:20:49
FOTO: JENNY GRANFORS (JAG) / KONFIRMAND: VERONICA STRÖM
 
Hej på er! På söndagseftermiddagen var jag och familjen på konfirmationskaffe till Kvevlax. Det var nämligen Veronicas tur att bli konfirmerad, och jag passade självklart på att fotografera lite konfirmationsporträtt. Och jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, de blev så ljusa och härliga! Sommaraktigt. Hennes vita och vackra klänning gör verkligen sitt i bilderna också. 
Kram! 

LILLEBROR FYLLDE ÅR

2018-06-09 / 19:11:00
Hej på er! Det blev en hel del festligheter förra helgen. För förutom att skolavslutningen ägde rum den helgen så firade vi även min lillebrors födelsedag. I och med att det bara är ett år mellan oss så kanske ni kan gissa vad han fyllde...japp, 16 år!
Och det firade vi som vanligt med släktkalas, vilket i sin tur betyder massa god mat och sötsaker. Lillbrorsan fastnade tyvärr inte på någon bild, dels för att han inte är så förtjust i att stå framför kameran och dels för att jag inte har den orken att tvinga honom till det heller...haha.
Kram!

BRIGHT LIKE GLITTER & BUBBLY LIKE CHAMPAGNE

2018-06-07 / 12:37:00
Lyckliga tjejer med hela sommaren framför oss!
 
På lördagskvällen drog jag och tjejerna till Nikitas för att fira att vi äntligen hade fått sommarlov! När vi kom dit hjälptes vi alla åt att duka fram och göra i ordning det sista. Sedan plockade vi tallrikarna fulla med mängder av gott småplock, det bjöds bland annat på kyckling wraps, malaxlimpa med skagenröra, marängdrömmar, melon, grillpinnar med vindruvor och bondost och förstås en hel del dricka. Medan vi åt spelade vi lite spel och bara pratade ikapp, mysigt.
Senare på kvällen drog en del vidare, men jag åkte hem så att jag skulle hinna vara lite med William också. Annars var det en super härlig kväll, med härliga människor!
Puss och kram!
 
(Lite fun facts om gruppbilderna: de fotades på cirka 10 sek, och dirket efter att sista bilden var tagen rusade alla iväg till bussen, haha...Och nu i efterhand märkte jag även att det fattas en av oss på bilderna också..haha)

SIERRA DRESS

2018-06-06 / 14:06:29
KLÄNNING - BUBBLEROOM / KLACKAR - H&M 
 
Detta bar jag på skolavslutningen i lördags, och senare även hos Nikitas på kvällen. När jag beställde klänningen var jag lite tveksam på grund av att den är så pass öppen i ryggen att det inte riktigt passar att ha en bh under. Men det fungerade riktigt bra att vara utan, på skolavslutningen hade jag dock en självhäftande bh (ingen höjdare, då den bara lossnade).
Annars ångrar jag inte köpet över huvudtaget, för klänningen är både bekväm och snygg! Hittills har jag bara bra erfarenhet av bubbleroom, leveranstiden är dock ganska varierande så jag skulle rekommendera att man är ute i god tid!
Kram!

LILLASYSTER GICK UT LÅGSTADIET

2018-06-05 / 08:07:00
FOTO: JENNY GRANFORS (JAG) / MODELL: EMMA GRANFORS
 
Det var inte bara jag som gick ut ettan i gymnasiet i lördags, utan min lillasyster gick ut lågstadiet och min icke så fotointresserade lillebror gick även ut grundskolan. Det var dock bara Emma som fastnade på bild, för att föreviga den efterlängtade dagen då lågstadietiden äntligen var över.
 
Det känns som en halv evighet sedan jag själv gick i lågstadiet, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte saknar den tiden över huvudtaget, så jag förstår precis syrrans längtan bort från den skoltiden. 
Kram!

ETTAN I GYMNASIET AVKLARAD

2018-06-03 / 16:56:00
Hej på er! Ettan i gymnasiet är avklarad och nu väntar sommarlovet! I lördags var det nämligen äntligen dags för skolavslutning och studentdimission i gymnasiet. Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått, det känns nästan som i går när jag började i höstas. Nu är det bara två år kvar tills även jag får den vita studentmössan, och jag har på känn att dessa två år kommer att gå snabbt!
Men, nu ska jag försöka njuta av sommarlovet så gott det går, och ta till vara på all ledig tid jag har mellan jobbena.
Kram!

BLOOM WITH GRACE

2018-06-01 / 14:20:00
En drös med bilder från kamerarullen, från de senaste veckorna. Och som ni kanske ser på bilderna så kom sommaren verkligen på en gång, allt började blomma på en och samma gång. Jag har inte brytt mig om att fota blommor sedan 2012-2013 när jag fick min första kamera, men i år kunde jag inte motstå det! Hela min kamerarulle består i princip av blommor just nu, haha!

Förutom att fota blommor har jag även hunnit med en hel del annat, bland annat en shoppingtur i Vasa med William, spelat minigolf på sista gymnastiklektionen, följt med Emma till Kangas när hon skulle simma, kalasat och ätit lite onyttigt. 
I morgon smäller det! För då får jag äntligen sommarlov!
Kram!