HÖSTLOVSSHOPPING

2018-10-23 / 12:33:20
Hej på er! Höstlovet susade förbi lika snabbt som jag anade att det skulle göra och nu är jag tillbaka i skolan igen. Men några små roligheter hann jag med under höstlovet, trots att det var kort.
I fredags var jag bland annat till Vasa med familjen på lite höstlovsshopping och det som ni ser här ovan fick följa med mig hem.
Det blev en ny hoodie från ginatricot i en härlig mossgrön färg, ett par kostymbyxor från H&M, en ny vintermössa från ginatricot, underkläder från Lindex och ett par nya skor från H&M.
Under höstlovet klickade jag även hem ett par byxor från Madlady (ni kanske kan lista ut vilka, haha) som borde trilla ner i postlådan vilken dag som helst nu. Lite spänning i vardagen när man har något att se framemot! 
Kram!

GAMBÄMARK

2018-10-18 / 11:11:46
Hej på er! Här kommer en drös med bilder från den gångna veckan. Som jag nämnde tidigare så var jag och familjen på musikalen Gambämark i fredags. Och den levde verkligen upp till förväntningarna, och de var höga ska jag säga er, med tanke på allt gott jag hört om musikalen och med tanke på hur mycket annat som pojkarna lyckats med tidigare. 
I lördags blev det en sväng till Sundom också, på lokalfest. Men förutom det så har jag inte gjort så mycket annat än gått i skolan och sett på när sommaren hastigt har ersatts av hösten. Synd bara att höstens färggranna färger sällan varar länge, utan snabbt ersätts av nästan helt gråa vyer. Och det om något är deprimerande...Men nu ska jag njuta av höstlovet i några timmar till innan jag drar till jobbet! 
Kram!

WEEKEND VIBES

2018-10-16 / 18:31:00
Nu är verkligen hösten här! Och det är även höstlovet, och tre dagar ledigt från skolan klagar man verkligen inte över. Jag ska dock jobba lite under höstlovet, så helt ledig är jag inte. Men jag skall nog försöka hinna med att göra sånt jag inte annars brukar hinna med också. 
 
Jag skulle bland annat väldigt gärna vilja hinna ut ett varv till med kameran innan alla löv har hunnit bli bruna och tråkiga. Sedan ska jag nog försöka hinna läsa lite på min bok också, som jag läser i samband med modersmålskursen.
Och på fredagen tror jag att det var sagt att vi skulle åka in till Vasa en sväng, jag och familjen. Jag borde dock hålla hårt i mina pengar i och med att jag sparar till bilkortet så får se hur det går, haha. 
Kram!

YOU RETURN LIKE AUTUMN, AND I FALL EVERY TIME

2018-10-11 / 19:26:00
TRÖJA - GINA TRICOT / BYXOR - GINA TRICOT 
 
Hej på er! Helgen och höstlovet börjar närma sig så småningom. Har en helt ledig helg i helg, så det ska bli skönt att få koppla bort både skolan och jobbet och tänka på annat i två dagar. På onsdag är det äntligen vår tur att få ta höstlov också, så det ser jag också framemot! 
Förra veckans torsdag hade vi skolfotografering, så då passade jag på att knäppa några egna självporträtt när jag kom hem. För skolfotona har en tendens att alltid bli misslyckade för min del, så då känns det bättre om jag lyckas producera något eget där jag både får bestämma kameravinkel och hur jag poserar själv. 
Och nu är det ju så färggrant och höstigt ute så jag borde verkligen ta med mig kameran ut och fotografera oftare. 
Men imorgon hinner jag inte, för på dagen är det skolan som gäller och på kvällen drar hela familjen och jag på Gambämark föreställningen på Ritz i Vasa. Spännande! 
Kram!

EN FOTOGRAFERING I JULI

2018-10-07 / 17:08:48
Hej på er! Nu får jag äntligen visa er det här lilla projektet som ägde rum i början av juli, men som har varit hemligt ända sedan dess. Det är nämligen så att i fredags, den 5 oktober, hade fammo och faffa 50-årig bröllopsdag. Och som present föreslog faster att jag skulle fotografera ett gruppfoto på mig och mina syskon och kusinerna, som vi sedan skulle ge i present, i form av en tavla. 
Och jag måste säga att det var hundra gånger svårare än vad jag trott, svårast var det nog att försöka var nöjd trots att resultatet inte riktigt levde upp till förväntningarna. Synd också att solen hann gå i moln, så det blev ingen solnedgång att fotografera i som vi hade planerat, meen rätt underhållande bilder blev det ändå, haha. Fammo och faffa var nöjd i alla fall, och det är väl huvudsaken. 
Kram!

EASY PEASY LEMON SQUEEZY

2018-10-04 / 18:10:01
Hej på er! Det blev en salig blandning med bilder från de senaste veckorna i det här inlägget. De första två bilderna är från en lördagskväll för typ två veckor sedan när jag, William, Jim och Emma fixade ihop tortillas till middag. Alla drog till och med sitt strå till stacken, en väldigt ovanlig syn ska jag säga er, haha. Och gott blev det!
De följande bilderna är från i lördags när jag for ut med Jenna och Melinda. En väligt spontan kväll, som inte alls var planera över huvudtaget, allt bara blev. Vi träffades först hos Jenna och drog sedan vidare till Vasa, där vi spenderade resten av kvällen. 
Och sist men inte minst, fyra bilder från tisdagens roadtrip till Tammerfors. Den egentliga anledningen till att vi åkte dit var för att jag skulle på min sista uppföljningskontroll efter leukemin (allt gick bra för er som undrar). Men när vi nu för en gångs skull var där passade vi även på att svänga in via IKEA. Och ett och annat inköp blev det, kanske jag visare upp dem i ett annat inlägg. 
Kram!
 

RSS 2.0