BIRTHDAY WISHLIST 2019

2019-01-26 / 15:15:00
Presentkort till Fist of Needles // Objektiv 
 
Det är endast ynka 20 dagar kvar till min 18-årsdag, så det började bli på tiden att jag delar med mig av vad jag önskar mig i födelsedagspresent i år.
Nu när jag fyller 18 får jag äntligen tatuera mig lagligt, så ett presentkort till tatueringsstudion Fist of Needles skulle verkligen inte sitta helt fel, med tanke på att det inte är precis billigt att tatuera sig..Förutom det önskar jag mig främst bränsle- och studiepengar, sedan skulle jag hemskt gärna vilja uppdatera kamerautrustningen med ett nytt objektiv. 
Kram!

PROM NIGHT

2019-01-23 / 19:18:08
BALEN 2019
 
Alltsåå...låt oss ta tillfället i akt och ägna ytterligare några minuter till att beskåda hur otroligt snygga vi var på balen i tisdags! Inte ofta det händer, men när det händer, händer det verkligen, haha! 
Balen ordnades av elevkåren i gymnasiet, och med mig hade jag bjudit William som avec. Jag och William satt bland annat bordsgrannar med Jenna och Jacob, vilket var super lyckat! Skrattade så vi tänkte kikna mellan varven, haha.
Maten däremot var väl ingen höjdare enligt mig, vilket knappast förvånar någon vid det här laget skulle jag tro? Efterrätten var dock god, så totalt värdelös var väl middagen inte heller.
Kram!

LIFE IS A HIGHWAY

2019-01-20 / 21:16:00
Hej på er! I lördags for jag till Vasa en sväng för att ta nya passfoton, på eftermiddagen var jag på 30-årskalas och senare på kvällen fick jag äran att komma med som Williams avec på brandkårens hamburgarkväll. Och det roliga med denna dag är att jag från början endast hade inplanerat hamburgarkvällen, allt annat kom på köpet under dagens gång, haha.
Tänk så spontant det kan bli ibland, men det är roligt med lite variation. För annars har jag ganska spikade scheman från morgon till kväll just nu, med mycket skola och dessutom börjar jag vara på slutrakan av bilskolan och övningskörandet (vilket är så sköönt att det äntligen börjar närma sig slutet!). 
Kram!

A HAMBURGER A WEEK

2019-01-13 / 20:48:00
Hej på er! Dagarna och veckorna rullar på, och vi kommer allt närmare min 18-årsdag. Med både glädje och förväntan väntar jag såå på den dagen, men även en hel del nervositet är inblandad, när det kommer till att köra upp till bilkortet. Får hoppas det går vägen, den dagen det äntligen är dags!
För tillfället har jag fullt upp i både skolan och bilskolan, och borde väl så småningom även börja läsa på vårens studentskrivning också.
 
Men en sak i taget, denna vecka står tyska tentamen och övningskörande på schemat och följande vecka skall jag skriva upp till bilkortet, gå på skolbal och så fyller min älskade vän 18 år!
 
Men trots att jag har en hel del på gång just nu, har jag ändå lyckats hitta lite tid över till att äta lite skräpmat, dessutom två helger i rad, haha. Hamburgare for the win! Förra helgen blev det Friends & Brgrs och i helg Tesses Café. Måste ju äta upp mig på helgerna så jag klarar mig under skolveckorna, för skolmat är verkligen bland det värsta jag vet...
Kram! 

A SISTER IS BOTH YOUR MIRROR & YOUR OPPOSITE

2019-01-05 / 15:19:00
Min lillasyster, som inte är så liten längre, ville att jag skulle fota några bilder på henne förra veckan. Så vi passade på så länge solen ännu var uppe, för det händer rätt sällan den här tiden på året, tyvärr. På sig har hon föresten byxorna från Madlady, som jag köpte i julklapp till henne. 
 
När jag bläddrade i bloggarkivet hittade jag ett inlägg (här) från en liknande fotografering som jag och Emma gjorde i januari 2016, så det börjar vara ett tag sedan. Men framför allt, ser ni hur mycket Emma har växt!? I mina ögon är hon fortfarande tio år och kommer alltid att vara, haha. 
Kram! 

NEW YEARS EVE

2019-01-04 / 17:59:44
Nyåret firades in i sällskap av de närmsta vännerna, på en villa ute i skärgården. Och det var faktiskt rätt mysigt att vara alla samlade på ett och samma ställe, för utanför hade det blåst upp till snöstorm redan på eftermiddagen, innan vi ens hade hunnit börja gå över isen till villan.
Så jaa, med så mycket grejer som var och en av oss kunde bära traskade vi iväg över isen, i snöstorm och mörker, utan någon större aning om var vi var och vart vi var påväg. Men vet ni, vi lyckades! Vi gick inte vilse, isen höll och vi fick med oss alla saker. Vilket team alltså, haha! 
 
Under kvällens gång badade vi bastu, grillade korv, drack, spelade spel, åt en super god tacopaj som Jenna hade gjort och kl 00.00 skålade vi in det nya året och sköt en och annan raket. En toppen kväll helt enkelt!
 
Och med detta inlägg vill jag avsluta året 2018 och påbörja det nya året 2019, som jag tar emot med öppna armar. För det här året tror jag kommer bli ett riktigt jävla bra år på alla möjliga sätt!!
Kram!

HAPPY NEW YEAR 2019

2019-01-01 / 14:11:00
 
H A P P Y  N E W  Y E A R  2019!