ÅRET 2018

2018-12-31 / 23:25:00
Beskriv året med tre ord.
Livligt, varierande och intensivt.
 
Årets bästa bild?
Dessa två bilder får tillsammans platsa som årets bästa bild, för de utstrålar såå mycket kärlek!   
 
Vart reste du?
Oj, i år har jag faktiskt knappt rest någonstans alls. I mitten av april var jag tillsammans med Williams familj på den årliga Rukaresan, och det är den ända resan jag gjort i år. 
 
Vad såg du mest fram emot? 
Helt klart sommaren! Och den var fantastisk! Södern och värmen bestämde sig för att flytta upp till Finland och livet lekte. Trots att jag jobbade hela sommaren lyckades jag ändå njuta av sommaren till fullo och det är jag så glad över!
En salig blandning med bilder från den bästa sommaren och lyckligaste tiden i mitt liv hittills. 
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jag jobbade i stort sett hela sommaren för första gången i hela mitt liv. Sedan när sommaren tog slut fick jag möjligheten att fortsätta till sista december, och det gjorde jag.  Jag besökte en husky farm i Ruka. Blev bjuden på inflyttningsfest. Köpte en iPhone 7
 
Och eftersom detta är en årsresumé och livet inte alltid går som på räls, borde jag väl även nämna att jag varit tvungen att lappa ihop ett brustet hjärta för första gången, och förhoppningsvis sista...
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Kanske inte datumet precis, men dagen i sig. Torsdagen den 26 juli, dagen vi hyrde vattenskoter i Jakobstad och bilade ner till Maxmo. Sommarens stora höjdpunkt och det första som kommer upp i huvudet när jag tänker på sommaren 2018. Det är när man gör sånt här som man verkligen känner att man lever! 
 
Vilka låtar kommer att påminna dig om 2018?
 
Det här åstadkom jag under 2018!
I januari tvingade jag med William ut i kylan på en fotografering..
 
..och firade Jenna som fyllde 17 år.
 
I februari var det min tur att fylla 17, och det firades tillsammans med tjejerna.
 
I mars fotograferade jag en hel del självporträtt.
 
I april hjälpte jag min fina vän Jenna att flytta hemifrån, spenderade en helg i Ruka, började få vårkänslor och firade vappen . 
 
I maj firade jag första maj, åt gott, solade järnet och började jobba på solbrännan och kameran började minsann gå på högvarv.
 
I juni fick jag sommarlov och firade skolavslutningen tillsammans med tjejerna, jag fotograferade konfirmationsporträtt, jobbade på två arbetsplatser och firade midsommar
 
Juli var en händelserik månad med massa skoj. Vi hade Vörådagsveckan som varje år, jag var på bland annat maxmodansin, storberget  och klacken party, tog vara på sommarvärmen på villan, grillade, fotograferade, var på sommarteater, jobbade, körde vattenskoter och bara njöt av sommaren. 
 
I augusti tog jag ut det sista av sommaren, började på tvåan i gymnasiet, var på Jeppisdagan och till Forsby, fotograferade gruppbilden som gavs i present till fammo och faffa och firade villa avslutning.
 
I september shoppade jag en hel del, gick i skolan och fotograferade i ett solrosfält. Livet rullade på helt enkelt. 
 
I oktober var jag till Tammerfors, hade skolfotografering, fick höstlov, var på KAJs musikal Gambämark och umgicks med mina vänner. 
 
I november mådde jag skit, var på bio och såg filmen A Star is Born och fotograferade litegrann när jag fann både lite tid och ork. 
 
December var en stressig månad. Jag var till Vasa flera varv och provade bland annat på de nyöppnade caféet Espresso House och restaurangen Juku, gick luciatåg, fotograferade, var på julfest och fick jullov, jobbade det sista skiftet på jobbet, firade jul och nyår. 
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag tror faktiskt att jag inte tänker göra någonting annorlunda nästa år, utan snarare fortsätta i samma stil. Bara vara mig själv, det har ju fungerat hittills så varför skulle det inte fungerar ännu ett år till då, haha. 
 
Planer för 2019?
Det kommande året kommer bli ett fartfyllt och spännande år känner jag på mig!
Jag fyller 18 år och blir myndig i februari, håller på att ta bilkörkort, skriver min första studentskrivning i mars och drar till Berlin en vecka i april.
Så ser planerna ut just nu, och alla dessa blir med säkerhet av, sedan kan det ju komma till en hel del roligheter med tiden..
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER! 💕
 
Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2018.Intressant inlägg!

Svar: Tack! :)
Jenny Granfors


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback